Solafskærmning

Hvordan vælger du, at eksempelvis dine ansatte, gæster, familie og dig selv har det, når solens stråler varmer rummet op over det behagelige, og det øgede solindfald reflekteres i TV, PC  etc.? En effektiv solafskærmning i materialer, der er holdbare og lette at vedligeholde, kan løse alle disse problemer.  

 

Solafskærmning giver øget komfort både i den private bolig og på arbejdspladsen. Især på arbejdspladsen er en solafskærmningsløsning en god investering. Et overophedet kontormiljø nedsætter nemlig aktiviteten og dræner medarbejderne for energi. Få derfor et rart indeklima og undgå, at solen reflekteres i computerskærmen eller blænder dig.

 

Fordele ved Solafskærmning

Hvad enten der er tale om solafskærmning indvendigt, udvendigt eller udendørs så er hovedformålet at undgå overophedning i rummet samtidig med, at man får udnyttet dagslyset mest effektivt. Fordelene ved solafskærmning er åbenlyse og inkluderer bl.a.:

 

 • Et behageligt indeklima
 • Ingen gener fra solens stråler
 • Optimal udnyttelse af dagslyset
 • Forhindrer et unødigt fald i effektivitet hos dig og dine medmennesker
 • En effektiv og langtidsholdbar løsning

 

 

Solafskærmning i en effektiv og professionel løsning

Rigtig mange års erfaring med bl.a. løsninger i solafskærmning og brugen af materialer i allerhøjeste kvalitet gør Redtz til det oplagte valg, hvis du står foran at skulle finde seriøs rådgivning på området for solafskærmning.

 

Vi leverer løsninger i solafskærmning både til privat og erhverv. Vi sikrer langtidsholdbare løsninger i funktionelle materialer, hvor kvalitet og service går hånd i hånd. Vi er i valget af solafskærmning selvfølgelig tro mod det eksisterende bygningsværk og dets design, så den arkitektoniske udstråling ikke lider unødig skade og måske ligefrem fremmes. 

 

Ønsker du solafskærmning indvendig, udvendig eller udendørs, så har vi et bredt udvalg af løsninger. Vi finder sammen med dig den solafskærmning, der lige akkurat passer til dig og dine behov. Hos Redtz finder du et bredt udvalg af løsninger inden for solafskærmning. Af overordnede muligheder kan nævnes:

 

 • Solafskærmende glas
 • Solfilm
 • Lameller (faste-, bevægelige- eller skydelameller)
 • Glaslameller med integrerede solceller
 • Markiser og markisoletter
 • Persienner

 

Vi sætter en dyd i at finde den rette løsning i samarbejde med kunden. 

 

    

Galleri med eksempler på solafskærmning

Ønsker du at se bare et udsnit af de løsninger i både indvendig og udvendig solafskærmning samt solafskærmning udendørs, som vi hos Redtz kan tilbyde, så er du velkommen til at kigge vores galleri øverst på siden igennem. 

Brugen af solafskærmning i forbindelse med et af de større projekter, som Redtz har leveret en løsning til, kan du læse mere om, og se billeder af, her

 


  

  

Solafskærmning og priser

Vi tilbyder mange forskellige muligheder inden for solafskærmning. Har du fået inspiration i vores galleri foroven, så giv os et kald, og vi står klar til i samarbejde med dig at finde den perfekte løsning.

 

Vi vejleder dig til den løsning, der er bedst egnet til dit projekt. Vi står klar med professionel rådgivning og uforpligtende tilbudsgivning på solafskærmning. 

 

Prisen på solafskærmning afhænger af den valgte løsning. Vi garanterer dog en løsning, der altid vil være af højeste kvalitet og langtidsholdbar.