Glaskarnapper

Hjem » Facade » Glaskarnapper

En glaskarnap er velegnet som tilbygning i stuen, entreen eller til at give mere lys og luft i køkkenet.

Effekten af en glaskarnap er imponerende! Glaskarnappen skaber mere plads og luft i rummet og giver et markant større lysindfald. Samtidig er en karnap en arkitektonisk flot løsning.

En facade kan f.eks. få sit helt eget liv med en karnap i glas og aluminium.

 

Fordele ved en karnap i glas og aluminium

Fordelene er mange, hvis man vil have lavet en karnap som tilbygning. Står du og overvejer, hvorvidt du skal få lavet en karnap i glas og aluminium, så tag disse mulige fordele med i dine overvejelser:

  • Skaber mere plads og luft
  • Større lysindfald
  • Større mulighed for ventilation og udluftning
  • Større mulighed for at holde diverse planter
  • Muligheden for at lade den omkringliggende natur blive en del af sit indeliv
  • Skab din egen hyggekrog
  • Kan give bygningen et “ansigtsløft”
  • Arkitektonisk flot

Så karnapper er ikke kun til for syns skyld med deres arkitektoniske virkemidler og æstetiske udtryk. Funktionelt udmærker en karnap i glas og aluminium sig også

Hvorfor vælge Redtz?

Skal der laves karnapper, så er vi et naturligt valg. Mange års erfaring og den dermed opbyggede ekspertise er et kvalitetsstempel i sig selv.

Vores glaskarnapper fremstilles på mål der er individuelt tilpasset dit projekt, og du får samtidig mulighed for at sætte dit helt eget præg på karnappens design. Glaskarnappen kan fremstilles i diverse RAL-farver og i forskellige glastyper, så du er sikret en løsning, der danner en smuk og harmonisk helhed med den øvrige bygning.

Glaskarnappen kan fremstilles med et utal af funktionsglas, der giver dig optimal komfort året rundt. F.eks. kan glaskarnappen forsynes med solafskærmende glas eller ekstra isolerende glas, der er energibesparende. Det reducerer varmetab – og varmeregningen.

Med funktionsglas er du sikret komfort året rundt.

Vi leverer ikke kun løsninger, men også idéer til den ideelle løsning. Vi er vant til avancerede løsninger, der er tilpasset individuelle behov, ønsker og ejendommens byggestil. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser, når vi leverer løsninger til udførelsen af karnapper.

Vi har erfaring med både mindre og mere avancerede opgaver. Ingen opgaver i glastage er derfor for komplicerede for os.

Eksempler på karnap i glas og aluminium

Fællesnævneren er, at der hverken findes for små eller for store projekter i karnapper, som vi ikke kan løse.

Priser på karnap
En tilbygning af en karnap er en unik og personlig løsning. Sammen med kunden finder vi den løsning, der både smagsmæssigt og økonomisk hænger bedst sammen – også i længden.

Vi er fleksible i forhold til specifikke ønsker, og vi står altid klar med professionel rådgivning, når der skal laves og findes løsninger inden for karnapper.

Du er altid velkommen til at kontakte os for gode råd, vejledning og et uforpligtende tilbud.

Lad os høre om dit projekt

Vi er klar til en uforpligtende dialog om dit projekt eller dine ideer. Kontakt os med det samme, så får du en god og professionel proces.

    Galleri