Alu- og glasservice

Hjem » Glasservice

Fast glasservice med skræddersyet vedligeholdelse hos Redtz

Hos Redtz tilbyder vi en omfattende glasservice, der dækker både akutte behov og skræddersyede vedligeholdelsesplaner. Med vores glasservice er vi altid parate til at træde til ved akutte situationer, hvor øjeblikkelig assistance er nødvendig. Vores dedikerede team sikrer, at dine glaselementer får den nødvendige opmærksomhed med hurtig og pålidelig vedligehold, reparation eller udskiftning.

Samtidig tilbyder vi også en service efter behov, hvor vi kommer med kort varsel døgnet rundt. Den akutte glasservice med døgnvagt bruges til akutte eller pludseligt opståede problemer. Med den faste glasservice får du en tilgang, der sikrer, at dine glaselementer forbliver i optimal stand på lang sigt, hvilket minimerer risikoen for uventede problemer og sikrer kontinuerlig funktionalitet og æstetik. 

Uanset om det drejer sig om akut reparation eller planlagt vedligeholdelse, kan du regne med Redtz for pålidelig og professionel glasservice, der opfylder dine behov til punkt og prikke.

Serviceafdeling

 Vores serviceafdeling hos Redtz står klar til at håndtere følgende opgaver:

 • Udskiftning og reparation af glasdøre, glasvægge samt dørpumper.
 • Reparation og udskiftning af butiksdøre og vinduer.
 • Enhver form for glasudskiftning og -arbejde.
 • Vedligeholdelse og reparation af elektriske låse, motorlåse, samt beslag og greb.
 • Andre former for service- og reparationsarbejde.

 Med base i Odense kan vi sikre hurtig respons ved akutte servicebehov på hele Fyn.

Hos Redtz tilbyder vi skræddersyede serviceaftaler til boligforeninger, offentlige byggerier, private og virksomheder.

Vores serviceaftaler hos Redtz er ikke bare en standardløsning, men en skræddersyet plan, der passer perfekt til dine behov og krav. Vi går et skridt videre end blot vedligeholdelse – vi sikrer, at din ejendom fungerer problemfrit.

Med vores erfarne team af specialister sørger vi for, at vedligeholdelsen udføres på det optimale tidspunkt, hvilket ikke kun sikrer en effektiv drift, men også en fornuftig økonomisk investering på lang sigt.

Vælg en fast aftale om glasservice hos Redtz for en unik tilgang til vedligeholdelse, der sikrer din ejendoms langsigtede succes.

Serviceaftale

Alle brands og løsninger

Uanset, hvilken leverandør din løsning kommer fra, så anbefaler vi en fast serviceaftale. Bruger du en af vores faste glas- eller facadeleverandører, kan vi tilbyde dig en særlig skarp pris:

Uanset din leverandør kan vi hjælpe dig med en serviceaftale.

Glasservice hele døgnet på Fyn og i Odense

Står du pludselig med en glasskade, måske efter et indbrud eller hærværk, der kræver øjeblikkelig opmærksomhed? Vores døgnservice er en integreret del af vores omfattende servicetilbud, der sikrer, at vi kan være hos dig på Fyn inden for en time, 24 timer i døgnet, direkte fra vores base i Odense.

Vælg vores døgnservice for:

 • Maksimalt en times responstid fra dit opkald til vores fremmøde
 • Professionel opmåling og vurdering af skadens omfang
 • Hurtig og effektiv midlertidig udbedring af skaden, herunder afdækning
 • Grundig rengøring efter udbedringen
 • Levering af rapport til forsikringsselskabet
 • Efterfølgende kontakt næste dag for endelig reparation af skaden

Vores dedikation til kundernes tilfredshed har gjort os til den foretrukne samarbejdspartner hos flere af landets største alarmselskaber. Hos os kan du stole på hurtig, pålidelig og professionel service, når du har brug for det mest.

Lad os rådgive dig om mulige serviceaftaler

Hos Redtz er vi eksperter i glasservice, og vi vil gerne hjælpe dig til at få længst muligt levetid på dine glasprodukter. Send os en besked, så er du sikret en professionel vejledning.