Schüco FWS 35 PD - aluminiumsfacadesystem 35 mm

Schuco

Schüco FWS 35 PD er et nyt, super slankt facadedesign, som giver mulighed for at lave meget store glasarealer. Ved dette facadesystem er der fokus på det slanke design, idet der benyttes aluminiumsprofiler på kun 35 mm. Facadesystemet FWS 35 PD (Panorama Design) fra Schüco egner sig perfekt til indgangspartier tæt ved jorden i eksklusive villaer samt erhvervsprojekter.

Redtz er din sikkerhed for en professionel rådgivnings- og samarbejdspartner, der tager sig af hele processen i forbindelse med et projekt. Vores dygtige projektledere sikrer, at projektet forløber i overensstemmelse med dine forventninger. Vi sammensætter den rigtige løsning i samarbejde med dig og leverer og monterer fra egen produktionshal.

img1 img2 img3 img4 img5

Produktegenskaber

Transparent arkitektur, der opfylder de højeste krav, hvor der i kombination med et diskret og stilrent profilsystem opnås et fuldendt resultat. Det nye facadesystem fra Schüco, FWS 35 PD (Panorama Design), giver mulighed for at opnå de største glasarealer og opfylde alle krav om "slimline".

Den innovative aluminiumsfacade fremstilles i en bredde på kun 35 mm uden at gå på kompromis med isoleringsevnen. Der kan således opnås U-værdier på passivhus-niveau.

Ud over det arkitektoniske udtryk er der også lagt stor vægt på at forenkle produktion og montering. Præfabrikerede systemkomponenter medvirker til en hurtig produktion. Og ude på byggepladsen sørger en optimeret tilslutning til råhuset samt det innovative, patenterede fastgørelsessystem til klemlisteprofiler for en rationel, sikker og præcis montering.

Fordele ved FWS 35 PD (Panorama Design):

  • Passivhuscertificeret system med ny isolatorteknologi: U-værdier ned til 0,90 W(m2K)
  • To isoleringsstandarder: HI (High Insulated) og SI (Super Insulated)
  • Kan udføres med 3-lags glas på en tykkelse på op til 52 mm
  • Modulsystem, dvs. profilbredder på 35 mm, 50 mm, 60 mm og 80 mm kan kombineres frit
  • 3 drænniveau for maksimal designfrihed
  • Kan kombineres med andre Schüco produkter, eksempelvis AWS vinduer og ADS døre
  • Indbrudshæmning op til klasse 2 (RC 2)
  • Glasvægt på op til 250 kg pr. sprosse
  • Alle normer for rudemontering er opfyldt

Læs mere om Schüco FWS 35 PD (Panorama Design) her

Kontakt vores projektleder

Ring 66 14 7-9-13

Tak for din henvendelse, som nu er registreret.
Vi vender tilbage snarest muligt.

redtzlogo