Alufacader

Hjem » Facade » Alufacader

Smukke alufacader til ethvert projekt

Alufacader produceret på specialmål, samt døre og vinduer i aluminiumsprofiler fra vores tyske leverandør – Schüco.

Schüco er kendetegnet ved design af højeste kvalitet, integreret med intelligente funktioner, samt optimal ydelse – det hele pakket ind i elegante profiler. Schüco leverer CE-mærkede facadesystemer, som giver arkitekter kreativ frihed til at skabe et driftssikkert byggeri.

Schüco er verdens største aluprofil-producent, og du finder et stort udvalg af kombinationsmuligheder inden for alufacader, døre og vinduer. Vi fremstiller altid alufacader efter kundens mål og i elementer med høj isoleringsgrad, som samtidig giver mulighed for integration af vinduer og døre.

Redtz har stor erfaring med projektering efter kundens ønsker og udfordrer gerne både form og størrelse. Vi sikrer desuden kreative monteringsmetoder og arbejdsprocesser uden at miste fokus på kvalitet og tidsplaner.

Se vores referencer her.
Læs mere i vores aktuelle brochurer her.

Brand

Vi fremstiller alupartier som er klassificeret til at kunne klare brandkrav op til EI60 og specielt løsninger vi der er krav til sammenbygning i forbindelse med vinkelsmitte kan vi levere løsninger som optimeres i samlinger med vores godkendte brandpartier udvilklet af Schüco.

CE mærkning er standard og både glas og aluminium er testet til at blive anvendt som en samlet og godkendt enhed.

Med skudsikre aluminiumsprofiler fra Schüco kan der konstrueres skudhæmmende vinduer, døre og facader, der ligner almindelig vinduer, døre og facader i aluminium. Forskellen er blot ekstra tykke aluminiumsvægge med en speciel legering i profilerne. Schüco foretager omhyggelige tests på sine systermer, og de er certificeret efter gældende standarder.

Vi producerer og monterer døre, vinduer og facader med Schüco Protect sikkerhedsglas, som er klassificeret for modstand mod eksplosionstryk iht. EN 13123. De sprænghæmmende systemer fra Schüco giver maksimal beskyttelse mod chokbølger i forbindelse med en eksplosion eller sprængning. De er testet og godkendt også i USA iht. US-GSA med udendørs eksplosionsforsøg.

Skud

Afskærmning

Rum der fyldes med dagslys, giver din bolig den helt rigtige feel good følelse. Hvis solen skinner gennem vinduet og blænder, vil du også gerne kunne afskærme for den.

Med indvendige og udvendige solafskærmningssystemer fra Schüco, kan du blive beskyttet med stil gennem hele sommerperioden.

Alle funktionsglas kan tilbydes og vi benytter forskellige leverandører fra Danmark og andre steder i Europa. Funktionsglas er et meget stort område som vi som glarmstre har stor know-how omkring og sætter en ære i at dygtiggøre os i.

Behovsafklaring i forbindelse med valg af funktion i glasset, gør at vi kan sikre den rigtige glastype som passer til projekterne. Personsikkerhed, solafskærmning, isoleringsruder samt mange flere typer kan benyttes i vores alufacader.

Funktionsglas

Lad os høre om dit alufacadeprojekt

Vi hjælper dig meget gerne i mål med din nye alufacade. Kontakt os med det samme for en uforpligtende dialog, så finder vi frem til den helt rette løsning og pris for dig.