Glarmester i Odense

Glas og spejle til ethvert behov – også på specialmål

Hjem » Glas

Din lokale glarmester

Redtz er din lokale glarmester til små og store glarmesteropgaver, som vi udfører både for private og for erhvervskunder på hele Fyn fra vores base i Odense. 

For at imødekomme enhver kundeforespørgsel og yde en god service med hurtig levering og til konkurrencedygtige priser, lagerfører vi de fleste typer glas og tillige i store mængder. 

Glasvægge

Bruseløsninger

Kirkevinduer

U-glas

Service

Glasdøre

Foldedøre

Glasværn

Folie

Glasskydedøre

Spejle

Energiruder

Tagvinduer

Engrossalg af glas til erhvervskunder

Vores store lagerbeholdning og brede udvalg betyder, at vi, udover at være leveringsdygtig på alle typer glarmesteropgaver, også kan levere glas til engrospriser til glarmestre, tømrere og andre faggrupper i byggebranchen. 

Store og små glarmesteropgaver

Vi udfører alle opgaver inden for glarmesterfaget, små og store opgaver, og alt fra traditionelle opgaver i glas til de mere kreative og utraditionelle glasløsninger. 

 • Udskiftning af termoruder, forsatsruder, vinduer og døre
 • Tilskæring -, slibning – og polering af glas
 • Forarbejdning af glas, som fx. boring af huller i glasset  
 • Sandblæsning af glas
 • Restaurering af kirkeruder og blyvinduer  

Der er mange muligheder med glas, og du er altid velkommen til at ringe eller kigge forbi os til en snak med en glarmester om dit kommende glasprojekt. 

Vi udfører opgaver i hele Danmark.  Vi har været glarmestre hos Redtz i mere end 100 år.

“Redtz har igennem hele samarbejdet været rigtig gode rådgivnings – og sparringspartnere og har bidraget med en kreativ indfaldsvinkel til opgaveløsningen, fx. i forbindelse med det oplyste skilt med logo ved hovedindgangen, der elegant fremhæver indgangen i mørke. Udover samarbejdet, er vi også ovenud tilfredse med resultatet” 

Henrik Engstrøm Nielsen, Teknik og Bygningsansvarlig, Sct. Knuds Gymnasium

Specialdesignet interiørglas

Glas er et let og elegant materiale, som passer perfekt til moderne boligindretning. Glas er attraktivt, fordi det skaber lys og luft til rummet og hermed et arkitektonisk indbydende indtryk af rummet.

Læs mere om vores løsninger i interiørglas i venstremenuen og få inspiration til dit kommende projekt i vores billedgallerier.

Glarmester med garanti

Vi er medlem af Glarmesterlaugets Garantiordning, som er din garanti for korrekt udført glarmesterarbejde. Derudover er vi en glarmesterforretning, der har gået i arv fra generation til generation, og derfor ligger det os dybt på sinde altid at levere den bedste oplevelse og resultat.

Glarmester døgnservice i Odense og på Fyn

Har du en akut glasskade eller behov, som skal udbedres hurtigst muligt, f.eks. efter indbrud eller hærværk? Døgnservice er en central del af vores servicetilbud, hvor vi på Fyn kan være fremme inden for en time – døgnets 24 timer – fra vores base i Odense.  

Vælg vores døgnservice fordi

 • Max en time fra opkald til vi er fremme
 • Opmåling og vurdering af skadens omfang
 • Akut udbedring af skaden (afdækning m.m.)
 • Rengøring efter skaden
 • Rapport til forsikringsselskabet
 • Kontakt dagen efter for reparation af skaden

Kundernes tilfredshed med vores service har gjort os til den foretrukne samarbejdspartner hos en række af landets største alarmselskaber.