Facade

Professionelle glas- og facadeløsninger

Hjem » Facade

Kundetilpassede facadeløsninger i glas og aluminium

En bygnings facade er altafgørende for, hvordan bygningen præsenterer sig som helhed, og dermed det indtryk besøgende får af virksomheden eller beboerne bag facaden.

Blandt Redtz’ mange glas- og alufacadeløsninger, får du uanede muligheder for at skabe præcis det indtryk, du ønsker bygningen skal efterlade.

Alufacader

Glastage

Glashuse

Glaskarnapper

Vinduer og døre

Skyde- og foldedøre

Brandpartier

Indgangspartier

Butiksfacader

Klip & buk

Facadeløsninger fra de bedste brands

Fra egen produktionshal leverer og monterer Redtz komplette Schüco profilsystemer i aluminium til alle typer facader – både til private, erhvervskunder og offentlige institutioner. Vores brede produktprogram inden for glas- og alufacader omfatter alt fra aluvinduer, døre, indgangspartier, glastage, butiksfacader m.m., der kan leveres med aluprofiler i diverse RAL-farver. Kort sagt, alle tænkelige facadekonstruktioner i glas og aluminium, hvor vi tilpasser funktion og design præcist til dine ønsker.

Som Schüco Premium Partner anvender vi Schüco aluminiumsprofiler, der er kvalitets-testede og CE-mærkede, og vi kan levere et varieret udbud af tilbehør og automatik hertil.

Redtz er dansk distributør af Sky-Frame panorama skydedøre, som giver en enestående mulighed for masser af lys og luft i rummet og ekstraordinær facadearkitektur

 Hos Redtz får du en professionel og værdiskabende rådgivnings- og samarbejdspartner, der tager sig af hele processen i forbindelse med et projekt: Optimering på indkøb, projektering, forarbejdning af profiler, og kvalitetssikring foretages af projektleder tilknyttet den konkrete opgave. Det sikrer dig en korrekt levering af opgaven i overensstemmelse med dine forventninger.  

Med Redtz får du en professionel og værdiskabende rådgivnings- og samarbejdspartner, der tager sig af hele processen i forbindelse med et projekt: Forarbejdning af profiler, projektering og kvalitetssikring foretages af projektleder tilknyttet den konkrete opgave. Det sikrer dig en korrekt levering af opgaven i overensstemmelse med dine forventninger.  

“De store buede vinduespartier er genetableret i en moderne form og de nederste brystninger er fjernet. Farven på partierne er bevidst valgt i en gråsort grafital overflade, der både udtrykker kvalitet og elegance og samtidig passer smukt til bygningens røde teglstensfacade, og håndtagene er udført i messing”

Jesper Thyge Brøgger, Arkitekt

Vores alukonstruktioner kan leveres med følgende funktioner

  • Alle sikkerhedsklasser; brandsikring i særklasse (brandklasse EI30, EI60, EW30, EW60), sikring mod indbrud og hærværk
  • Skudhæmning op til klasse FB 6
  • Solafskærmning
  • Diverse typer funktionsglas, f.eks. lyddæmpende glas, energiglas, solafskærmende glas, med solceller m.m.  

 

Fordele ved aluminium

  • Aluminium er et yderst stærkt og modstandsdygtigt materiale
  • Lang levetid
  • Vedligeholdelsesfrit, kræver kun let rengøring
  • Et miljøvenligt og energibesparende materiale – sikrer dig effektiv isolering, reduceret varmetab og god lyddæmpning
  • Stabilt og let materiale, der giver facaden et mere spinkelt og stilrent look end tunge løsninger i træ

Service og reparationer af dine facader

Hos Redtz tilbyder vi service og reparationer af døre og vinduer i aluminium. Vi kan rekvireres til enkelte opgaver, men det er også muligt at tegne en fordelagtig og prisvenlig serviceaftale hos os. Med en serviceaftale gennemgår vi alle hængsler, låse, automatik mm. og med en serviceaftale opnås der rabat på reservedele.

Service & reparationsopgaver