Stålløsninger

Kvalitet, fleksibilitet og design

Hjem » Stål

Smedevirksomhed med fokus på kvalitet, fleksibilitet og design

Hos Redtz er vi eksperter i stålløsninger til glas- og facadeprojekter. Vi er måske ikke din traditionelle smed, men de stålløsninger, som vi tilbyder, tør vi godt sige, at vi er de bedste til.

Vi hjælper både private og erhverv med deres stålprojekter. Og vi gør det med dygtige danske veluddannede medarbejdere, som brænder for deres fag. Lad os tage et uforpligtende kig på dit stålprojekt. Kontakt os med det samme.

.

Ståldøre

Stålvinduer

Stålfoldedøre

En moderne smed

Hos Redtz er vi eksperter i stålløsninger til glas- og facadeprojekter. Vi er måske ikke din tradiotionelle smed, men de stålløsninger, som vi tilbyder, tør vi godt sige, at vi er de bedste til.

Vi hjælper både private og erhverv med deres stålprojekter. Og vi gør det med dygtige danske veluddannede medarbejere, som brænder for deres fag. Lad os tage et uforpligtende kig på dit stålprojekt. Kontakt os med det samme.

Med Linit Glassystem er der skabt nogle spændende elementer – hvor glasset skaber et godt arkitektonisk virkemiddel, som fint indpasser sig i de intentioner, som Creo Arkitekter har haft med vores lejemålsindretning. Creo Arkitekter har gennem dette udmærkede samarbejde med REDTZ haft udbytterigt samarbejde.

Creo Arkitekter