Glastage

Hjem » Facade » Glastage

Glastage på mål

Arkitekten eller kunden bestemmer selv størrelsen på ruderne, samt det antal oplukkelige vinduer man ønsker. Med et glastag får du det ultimative lysindfald i rummet. Det kan leveres med oplukkelige vinduer med automatikker for styring af klimakontrol og motorer for røg og brandudluftning. Med aluminium i kombination med stål kan vi opnå store spændvidder, som kan give maximalt lysindfald, og med Schücos gennemtestede systemkrav kan vi garantere for tæthed over hele tagfladen.  

Vi samarbejder med Schüco og kan derfor tilbyde højeste gennemtestede kvalitet, naturligvis i samspil med den nødvendige sikkerhed for glastaget iht. gældende regler jf. bygningsreglementet

Se eksempler på vores tidligere projekter med glastage her.

Fordelene ved et glastag

 • Du får det ultimative lysindfald i rummet
 • Det tilførte lys skaber et mere rummeligt og luftigt rum
 • Frit udsyn til himlen og fornemmelsen af frihed
 • Minimum vedligeholdelse
 • Langtidsholdbart
 • Giver bygningen et eksklusivt udseende

Professionel løsning i glastage

Vores glastage fremstilles individuelt og skræddersyet til hver kunde, så du får et glastag flot integreret med den øvrige bygning.  Du kan frit vælge imellem diverse RAL-farver til aluprofilerne og et stort udvalg af glastyper.

Vores glastage kan forsynes med:

 • Store spændvidder
 • Solafskærmende glas
 • Sikkerhedsglas
 • Aluvinduer med åbningsautomatik
 • Klimakontrol

Vores erfaring og heraf også indsigt i tendenser på markedet gør os til den ideelle samarbejdspartner. 

Et glastag giver dig nye muligheder, og vi står klar til at udforske disse med dig. Vi har stor erfaring og ekspertise med glastage og glasarbejde generelt igennem en bred kundekreds. Vi er en anerkendt aktør på markedet for bl.a. glastage.

Vi går ikke på kompromis med hverken krav eller kvalitet i vores arbejde. Derfor er vi også det naturlige valg, hvis du skal have lavet glastag.

Vi møder vores kunder i øjenhøjde. Sammen finder vi en løsning, der lever op til alles forventninger.

Hvorfor vælge en erfaren og professionel sparringspartner i glastage

Udfordringer byder opførelsen af et glastag også på. Begrænsning af varmetab om vinteren – og om sommeren overophedning – er nogle af disse udfordringer. Sikkerheden, tagkonstruktionen, bæreevne, vindpåvirkninger, glastagets dimensionering etc. er bare nogle af de andre forhold, som der skal tages højde for i bygningen af et glastag. 

Vi opfylder de omfattende krav, der er forbundet med opsætningen af et glastag.

Vi har specialister med mange års erfaring inden for opførelse af glastage siddende klar, og det er din garanti for, at både kvalitet og holdbarhed går hånd i hånd.

Vi sikrer en løsning, der holder i længden, og som samtidig lever op til kundens behov og ønsker.

Eksempler på glastage

Mangler du inspiration, eller vil du bare gerne se eksempler på nogle af de løsninger inden for glastage, som vi har været involveret i, så tag et kig i vores galleri nederst på siden eller under menuen “projekter”. For et eksempel på et lidt større projekt med glastag, hvor vi har leveret en løsning, klik her.

Vi involverer os som før nævnt i både store og mindre opgaver, hvilket ovennævnte eksempler også klart viser.

 

Priser for glastag

Et glastag er en unik og personlig løsning. Sammen med kunden finder vi den løsning, der både smagsmæssigt og økonomisk hænger bedst sammen.

Vi tager udgangspunkt i en god, konstruktiv og faglig dialog med kunden, hvor de forskellige muligheder afdækkes, før selve opgaven igangsættes.

Vi står hellere end gerne til rådighed med vores viden og indsigt opbygget gennem mange års erfaring inden for glastage. Vi finder i fællesskab med kunden den løsning på glastag, der er mest fordelagtig.

Kontakt os og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde netop dig.

Vi kan hjælpe med dit glastag

Kontakt os uforpligtende med det samme, så hjælper vi dig videre med dit glastagsprojekt. Uanset, om du ved, hvad du skal bruge, eller du først og fremmest har brug for inspiration og rådgivning, så er vi klar til en god dialog.