Indgangspartier

Hjem » Facade » Indgangspartier

Indgangspartier og vindfang i aluminium og glas

Skab et indbydende og solidt indgangsparti med en løsning i aluminium og glas. Vi fremstiller og monterer diverse former for indgangspartier og vindfang, som du frit kan kombinere med forskellige løsninger og funktioner. Fx kan indganspartiet fremstilles med en skydedør med automatik, solafskærmning, adgangskontrol, sikring og sikkerhed m.m.

Vi leverer et indgangsparti præcist målrettet dit behov, hvor du får alle muligheder for at sætte dit eget præg på indgangspartiets funktioner og design.

Indgangspartier til trappeopgange i større boligbyggerier er et område vi har specialiseret os i. Fordi vi er fleksible og har dygtige projektledere, som kan planlægge arbejdet i samarbejde med kunden, kommer vi altid sikkert i mål, til tiden. Vores egenproduktion sikrer ensartet høj kvalitet og med epoxylimede hjørnesamlinger opnår vi ekstreme styrker i samlingerne på vores døre og vinduer, hvilket er et krav for at kunne modstå stor trafik og påvirkning i selv de allermest belastede boligopgange.

Med Schücos systemer inden for adgangskontrol kan vi lave højteknologiske løsninger, som sikrer adgang via Bluetooth eller med adgangschip. Enkeltheden i en smuk aludør gør at vores dørløsninger kan anvendes i langt de fleste moderne byggerier og holdbarheden og sikkerheden ved at have en dør med mange lukkepunkter gør, at man kan føle sig helt tryg bag en aludør fra Redtz.

Læs mere i vores aktuelle brochurer her. Og find mere inspiration i vores tidligere facadeprojekter her.

Kan vi hjælpe med dit indgangsparti?

Vi har hjulpet mange butikker, virksomheder og boligbyggeri med at få det helt rette indgangsparti. Og vi vil også gerne hjælpe dig. Kontakt os uforpligtende her, så tager vi en god dialog om dit projekt.