Klip & buk

Hjem » Facade » Klip & buk

Tyndpladeproduktion

Klip og kantbukning af aluminium og stålplader til brug for byggeindustrien til eksempelvis inddækninger og kassetter. Vi er lagerførende i både pulverlakeret, natureloxeret og rå aluminium, og vi kan derfor udføre opgaverne på kort tid.

Send gerne en skitse med mål, så laver vi et tilbud samt en produktionstegning.

Hvorfor vælge en erfaren og professionel sparringspartner i klip og buk?

Vi arbejder med et CNC press brake system hvor Y1 og Y2 akserne arbejder som et uafhængigt dobbelt virkende hydraulisk system. Begge akser deler den samme olie beholdning men gennemstrømningen til ventilerne samt positionerne for pressehovedet bliver kontrolleret via en computer og helt separat fra hinanden, hvilket giver en flot og nøjagtigt finish, som tydeligt skinner igennem i det færdige produkt.

Vi har mulighed for at arbejde med flere længder og forskellige trykkapaciteter, der gør det muligt for os at imødekomme netop dine behov. Vi sikrer langtidsholdbare løsninger i funktionelle materialer, hvor kvalitet og service går hånd i hånd.

Farver og størrelser

Hos Redtz har vi flere forskellige farver til klip og buk:

På lager har vi:

  • Rå aluminium
  • Antracit grå – ral 7016
  • Natur Loxeret E6/EV1
  • Hvid – ral 9010

Størrelsen hedder 1500x3000mm med 1,5mm tykkelse. Dette kan så klippes og bukkes, så de passer de enkelte kunders behov og ønsker.

Ønskes der andre farver eller størrelser kan disse bestilles hjem.

Priser på klip og buk

Står du og leder efter muligheder inden for klip og buk kan du finde inspiration i vores galleri forneden. Du er også meget velkommen til at give os et kald, hvis du har spørgsmål af nogen art.

Vi vejleder dig til den løsning, der er bedst egnet til dit projekt og står klar med professionel rådgivning samt uforpligtende tilbudsgivning på klip og buk.

Prisen på klip og buk afhænger af den valgte løsning, materiale og længde mm. Vi garanterer dog en løsning, der altid vil være af højeste kvalitet og langtidsholdbar.