Bruseløsninger

Hjem » Glas » Bruseløsninger

Bruseløsninger på specialmål

Drømmer du om at åbne op for dit badeværelse og skabe transparens i rummet? Ønsker du at dele rummet op på en naturlig måde? Skal du renovere eller søger du inspiration til forandringer? Uanset, så er Redtz klar til at hjælpe.

Både stemning og funktionalitet skal gerne matche netop dine ønsker og behov, derfor er det altafgørende for resultatet, at du har adgang til både de bedste materialer og producenter. Professionel vejledning i kraft af personale der, i samspil med dig, kan finde den løsning der passer til netop dit badeværelse.

Redtz leverer forskellige bruseløsninger i badeværelset; skydedøre, foldedøre, svingdøre og faste brusevægge – i højeste kvalitet, funktionalitet og holdbarhed. 

Vi specielfremstiller på mål og forhandler produkter fra internationale kvalitetsbevidste leverandører, så uanset hvilke ønsker eller behov du måtte have, så er vi leveringsdygtige. Hos Redtz betjener vi både private og erhvervskunder.

Se vores tidligere udførte bruseløsninger her.

Bruseniche

Brusenicher i klart glas er en let og transparent løsning, specielt ved et mindre badeværelse har det en kæmpe effekt, da rummet ikke kommer til at virke mindre.

Vi tilpasser vores bruseniche på mål individuelt efter dine ønsker, så du får en bruseniche der passer præcist til dit badeværelse.

Samtidig giver vi dig et utal af muligheder for at sætte dit personlige præg på bruseniches design.

Vil du afskærme bad fra f.eks. toilet og håndvask er en brusevæg den ideelle løsning. En brusevæg er pladsbesparende, og samtidig reducerer brusevæggen vandstænk, så rengøringen efter bad lettes.

Vi tilpasser vores brusevægge på mål individuelt efter dine ønsker, så du får en brusevæg der passer præcist til dit badeværelse. Samtidig giver vi dig et utal af muligheder for at sætte dit personlige præg på brusevæggens design.

Brusevæg

Brusedør

En brusedør fuldender brusenichen, både hvad angår design og funktion.

Brusedøren gør aftørring efter brusebadet nemmere, da du undgår vand på badeværelsesgulvet og omkring brusenichen.

Vi tilpasser brusedøren på mål, præcis til den løsning du ønsker. Samtidig giver vi dig et utal af muligheder for at sætte dit personlige præg på brusedørens design – og den færdige løsning.

Med Kleins Rollglass Autoportante får du muligheden for at skabe en indbydende og solid bruseniche. Dette system fra Klein er designet til at opdele rum med en flot skydedørsløsning hvor Autoportante modellen er  meget velegnet til baderum. Her vil du opnå et minimalistisk design gennem det kompakte og innovative system.

Den overordnede æstetisk fremhæves tydeligt af det minimale mellemrum der findes mellem det fastgjorte glas og skinnerne som også er med til at give en fri indgangspassage uden gulvprofiler. Kleins

Autoportante bruger et ball bearing system der gør åbning og lukning af skydedøren nemt og gnidningsfri samt Klein KBS (bremse) system som sørger for en optimal lukke effekt.

Bruseskydedør

Unikke bruseløsninger til dit badeværelse

Brusenicher – Brusedøre – Brusevægge

Ønsker du en unik brusenicheløsning til dit badeværelse? Hos Redtz specialfremstiller vi brusenichen på mål, så den passer præcist til dit badeværelse.  

Mulighederne for design er utallige: Hvad enten der er tale om en bruseniche, brusevæg eller brusedør, leverer og monterer vi en flot og elegant løsning, der i design og funktion der præcist matcher dine ønsker og behov. 

Vi fremstiller selv brusenicherne i vores moderne glassliberi eller får dem leveret fra anerkendte internationale leverandører.  Alle bruseløsninger leveres i hærdet sikkerhedsglas med CE mærkning.

Vi leverer både til VVS’ere og private kunder.

Vi kan tilbyde alle vore kunder at tegne brusenichen i 3D så man let kan forestille sig den færdige bruseløsning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din bruseløsning