Energiruder

Hjem » Glas » Energiruder

Termo- og energiruder på specialmål

Redtz leverer og monterer et bredt udvalg af energiruder på mål. Uanset om der er behov for at holde på varmen, skærme for solen, beskytte mod støjgener eller indbrud.

Hos Redtz kender vi de fleste vinduesproducenter og ved hvilke glaslister, vinduesclips og gummilister, der skal anvendes for at sikre, at dit vindue bliver som nyt efter en skade, eller hvis du skal have skiftet en punkteret termorude.

Vores glarmestre har mange års erfaring og har alle gennemgået intern oplæring og får løbende træning, vi har derfor stort kendskab til både glasproducenter samt til forskellige leverandører til glasbranchen.

Støjdæmpende

Er et ideelt valg til byggeri i områder med megen støj, f.eks. i industrikvarterer, eller hvis du bor ud til en stærk trafikeret vej eller en togbane.  

Muligheder: To-lags energirude, hvor lagene er af forskellig tykkelse; lydruder med lamineret glas; 3-lags ruder.    

Kunne du tænke dig et behageligt indendørsklima? Solafskærmende ruder er en god løsning til sydvendte facader med store vinduer, hvor det kan blive rigtig varmt. F.eks. i kontormiljøer kan et behageligt indendørsklima have stor betydning for medarbejdernes trivsel og effektivitet.  

Muligheder: Energiruder med solfilter. 

Solafskærmende

Sikkerhedsglas

Sikkerhedsglas anbefales til særligt udsatte ruder, hvor der samtidig kan være øget risiko for personskade, hvis ruden knuses. Fx. glaspartier, der går fra gulvhøjde, eller tagvinduer, hvor man vil undgå nedfald af store skår ved rudeknusning.

Muligheder: Energiruder med hærdet glas eller lamineret glas, eller kombination af begge.

Anbefales til bygninger med krav om brandsikring. I modsætning til almindeligt glas, går brandbeskyttende glas ikke itu under en brand. Glasset holder flammer og røggasser tilbage og holder temperaturen nede, så risikoen for at ting antændes reduceres væsentligt.

Muligheder: Energiruder med trådglas; borsilikatglas; termorude med flere lag glas og vandholdig gelé imellem.

Brandglas

Bestil en opmåling

Kontakt os med det samme, så måler vi din opgave op, så du kan få et helt præcist tilbud.