Foldedøre

Hjem » Glas » Foldedøre

Forlæng sæsonen med foldedøre

Foldedøre i glas kan anvendes til både terrasser og altaner. Det unikke system kan uanset form, nemt og enkelt foldes til siden og samles i den ønskede ende af terrassen eller altanen.

Systemet er rammeløst, hærdet sikkerhedsglas med polerede lodrette kanter. Systemets øvre og nedre profil er udstyret med hjul. Når glaselementerne skubbes til side, kan de glide henover hjørner og forskellige vinkler.

Systemet følger terrassens længde, og forskellige bundprofiler kan monteres på både beton og træ underlag.
Tilvalg i form af døre og greb, samt aflåsningsmuligheder sikrer en funktionel og driftssikker løsning.

Glide- og hængselmekanismerne, som bruges i foldedørssystemet, er stadig de samme, som da systemet blev udviklet i 1991, hvilket understreger holdbarheden og kvaliteten. Foldedørssystemet anvendes i hele verden og dermed under mange forskellige klimaer. Det bruges bl.a. på steder med ekstreme vindforhold som eksempelvis Sydafrika, Island og USA – og er testet og afprøvet i disse miljøer med stor succes.
Foldedørssystemet kommer med en fabriksgaranti på 5 år.

Se vores projekter hvor foldedørssystemer indgår her.

Terrasser

Når solen skinner er systemet let at betjene og man kan åbne helt op og parkere glassene i den ene ende. Når det regner eller blæser kan glassene lukkes til og man skaber derefter et ekstra uderum.

Vinduerne beskytter udemøblerne og mindsker udestuens  vedlige holdelses behov, samt øger ejendommens energieffektivitet og værdi.

REDTZ foldedørs system kan installeres på udestuer i enhver form, både runde og vinklede.

Systemet er let at betjene og man kan åbne helt op og parkere glassene i den ene ende når behovet for frisk luft opstår. Når det regner eller blæser kan glassene lukkes og skabe et uderum.

Vinduerne beskytter møblerne og mindsker vedlige holdelses behovet, samt øger ejendommens energieffektivitet og værdi.

REDTZ foldedørs system kan installeres på altaner og terrasser, både runde og vinklede.

Altaner

Redtz er dansk distributør af foldedørssystem i glas.

Det unikke foldedørssystem i glas fra Redtz kan anvendes til terrasser og altaner nærmest uanset form. Systemet er rammeløst og derfor uden lodrette profiler. Systemet kan nemt og enkelt foldes til den ene eller anden side og samles i en ende af terrassen eller altanen.

 

Fordele ved foldedørs systemet

  • Forlænger sæsonen for brug af terrasse og altan
  • Giver øget følelse af privatliv
  • Virker støjreducerende
  • Beskytter mod regn, støv og vind
  • Reducerer behov for vedligehold og rengøring
  • Er med til at give bygningen en smuk facade

Produktegenskaber

Glasset, der benyttes i foldedørs systemet, er rammeløst, hærdet sikkerhedsglas med polerede lodrette kanter. Systemets øvre og nedre profil er udstyret med hjul, der gør det muligt at parkere glaselementerne ind til en endevæg. Når glaselementerne skubbes til side, kan de glide hen over hjørner og forskellige vinkler. Dette gør systemet egnet til terrasser og altaner af næsten enhver form. Glaselementerne kan åbnes i den ønskede side for fleksibel anvendelse.

Mellem hvert glaselement er der typisk et mellemrum på 2-4 mm, så elementerne ikke kommer i kontakt med hinanden, når de er lukket. Dette skaber samtidig en naturlig ventilation på terrassen eller altanen. Det betyder dog også, at systemet ikke er 100 % vandtæt. Der er mulighed for at anvende klare pvc-profiler for at mindske vand gennemtrængning.

Følger systemet terrassens længde, kan den nedre profil nedsænkes i gulvet, så kun 7 mm af profilen er synlig over gulvet. På den måde bevares en let adgang til og fra terrassen uden et besværligt trin.

Holdbarhed og levetid på vores glasfoldedøre

Glide- og hængselmekanismerne, som bruges i systemet, er stadig de samme som da systemet blev udviklet i 1991, hvilket understreger holdbarheden og den langsigtede funktionalitet. Foldedørssystemet anvendes i lande i hele verden og i mange forskellige klimaer. Det bruges bl.a. på steder med ekstreme vindforhold som eksempelvis Sydafrika, Island og USA, uden vindskader på systemet.

 

Garanti

Systemet kommer med en fabriksgaranti på 5 år, der dækker potentielle materialefejl, der først opdages efter køb. Forhandlerne tilbyder derudover 2 års garanti på selve installationen.

Download foldedørssbrochure (pdf, 25 MB)

Lad os høre om dit projekt

Kontakt Redtz for mere information om mulighederne og et uforpligtende tilbud på projektering af foldedørssystem.