Folie

Hjem » Glas » Folie

Folie, sandblæsning og solfilm

Glas kan dekoreres på utallige måder. Enten med motiver, skrift, firmalogo eller lign., som kan sandblæses på glasset eller påsættes med folie. Med folie får du mulighed for at vælge mellem hele farvepaletten. Sandblæsning og folie bruges især til dekoration på brusenicher, spejle eller glasvægge.

Til inspiration har vi udarbejdet et katalog med forskellige motiver og mønstre, vi har har også mulighed for at designe dit helt eget motiv eller mønster.

Vi har stor erfaring med solfilm til vinduer og kan rådgive om den rigtige type til ethvert behov og har de mest anvendte på lager til hurtig levering. Sikkerheds- og sikringsfilm er også et produkt i vores portefølje, som kan anvendes i mange forskellige situationer, hvor man ønsker at forstærke glasset.

Solfilm

Spejlende solfilm er de bedste og mest effektive, til at afvise varme og lys. Pga. den spejlende overflade på disse solfilm, reflekteres solens lys og varmestråler effektivt, faktisk helt op til 80%.

De kraftigste spejlfilm er også de bedste til at hindre generende indkig og nysgerrige blikke, da det er svært at kigge ind igennem disse solfilm.

Dog skal man altid huske, at når det er mørkt ude, og lys inde, vil man altid kunne kigge uhindret ind, uanset hvilken solfilm man vælger.

Foliestriber kan bruges i dit soveværelse, badeværelse eller kontor som komplet afskærmning og indkig på steder hvor man har behov for diskretion.

Den matterede folie gør glasset uigennemsigtig men lukker samtidig lys ind. Matteret folie kan desuden fungere som vinduesdekoration.

Afskærmning

Sandblæsning

Vi kan tilbyde at udføre sandblæste mønstre på på glas, med diverse mønstre og udtryk. Vi kan også rekonstruere ældre motiver fra bevaringsværdige bygninger.

Sandblæste motiver og mønstre kan bruges mange steder og på mange glastyper.

Firmalogo på en glasskillevæg eller på et indgangsparti kan bruges som led i firmaets branding.

Logo eller firmanavn på glasset er en elegant og stilfuld måde at fremhæve sit brand på.

Logo

Skriv til os

Vi er klar med god rådgivning og et uforpligtende tilbud. Kontakt os med det samme, så vender vi hurtigt tilbage til dig.