Glasdøre

Hjem » Glas » Glasdøre

Få glasdøre lavet på specialmål

Glasdøre fra Redtz fås i mange varianter og kan tilpasses interiøret i bygningen ved hjælp af eget farvevalg samt forskellige profilsystemer til karme og dørblade. Glasdørene laves på mål, eller bygges ind i en fast glasvæg og kan derved både passes i eksisterende dørhuller eller matche dine ønsker for dit kommende projekt.

Du kan vælge mellem forskellige glastyper, hængsler og greb og er der krav til aflåsning, for eksempel til kontorer og badeværelser, kan døren leveres med godkendte låsesystemer.

Se vores tidligere projekter med glasdøre her.

Helglasdøre

Helglasdøre kan bruges i mange sammenhænge, indvendig som vindfang, eller imellem to rum. Udvendig som butiksfacadedør.

Fordelen ved en helglasdør er at man får en transparent dør med stor lysgennemgang og indsyn.

Smalle rammedøre bruges som regel hvor man ønsker lyd og lufttæthed, f.eks kontorlokaler, møderum og vinrum.

Kan indbygges i alm. Dørhuller samt glasvægge. Glasset fås med lydreduktion op til 40 dB.

Smalle rammer

New Yorker

Med en New Yorker dør, uanset størrelse og antal glas, vil du få et fantastisk udtryk til indretningen med de smalle sorte stålprofiler i kontrast til f.eks. hvide vægge.

Dørene kan leveres i alle RAL farver og med låse og greb efter eget ønske og evt. i messing.

Hos REDTZ fremstiller og monterer vi glasskydedøre på mål tilpasset dit konkrete projekt. Derudover kan du frit vælge mellem diverse glastyper – hvad enten du ønsker en skydedør i materet glas til badeværelset, en kreativ og inspirerende løsning i farvet glas til kontoret eller en eksklusiv skydedør i diamantglas.  

REDTZ er dansk distributør af KLEIN skydedøre i glas.

KLEIN producerer skydedøre og vægsystemer i glas uden rammer, for derved at skabe åbne og dynamiske rum med respekt for det private. KLEIN systemer kan bruges både til erhverv; kontor og produktionslokaler, samt private som opdeling af forskellige rum.

Vi giver dig derfor alle muligheder for at sætte dit personlige præg på skydedørens design, så du får en skydedør præcis efter dine ønsker.

Manuelle skydedøre

Elektriske glasskydedøre

Få den ultimative komfort med en elektrisk glasskydedør med sensor, der gør at skydedøren automatisk åbner sig for brugerne. Vores indvendige skydedøre med automatik er utroligt lydløse fordi de er baseret på magnetisme og jævnstrøm og er især velegnet til kontorer, forretningslokaler, hoteller m.m. med mange brugere.

Den elektriske glasskydedør er også for dig, der sætter pris på den ekstra luksus og komfort automatikken giver i hjemmet – og ikke mindst ønsker en skydedørsløsning ud over det sædvanlige.   

Moderne glasdøre

Glasdøre er attraktive i moderne boligbyggeri, fordi de understreger det enkle og stilrene design. De lukker masser af lys ind, hvilket giver et indtryk af et lyst, åbent og indbydende rum. 

Glasdørene laves på mål, så de enten passer ind i den eksisterende karm eller matcher dine behov og ønsker for dit kommende projekt. Du kan vælge mellem diverse glastyper og farver, f.eks. om døren skal være transparent eller i en matteret udgave til badeværelset. Uanset løsning vil der blive lukket masser af lys ind i rummet, selv når døren er lukket.

 

Glasdørsvarianter

  • Selvlukkende glasdøre
  • Helglasdøre  
  • Skydedøre i glas – manuelle eller med automatik

Lad os rådgive dig om dine glasdøre

Hos Redtz er vi eksperter i glasdøre, og vi vil gerne hjælpe dig til at få mest muligt succes med dit projekt. Send os en besked, så er du sikret en professionel vejledning.