Glasskydedøre

Hjem » Glas » Glasskydedøre

Skydedøre i glas til alle mål

Glasskydedøre er et af vores mest innovative produkter, og vi har mange års erfaring med installation, salg og rådgivning på dette område.

Vores glasskydedørs systemer bliver produceret af nogle af Europas førende producenter. Vi sammensætter og projekterer derefter løsningerne, så de tilpasses arkitektens eller kundens krav og ønsker.

Skydedørene kan leveres til både lofts- og vægmontering, samt monteres direkte på glasvægge. Vi kan også indbygge dem i lofter og vægge, så man opnår en fuldt integreret og indbygget skydedør i bygningen.

Skydedørene leveres med soft-close eller bremsefunktion, som giver sikkerhed og virker lyddæmpende når døren betjenes.

En glasskydedør er en pladsbesparende, diskret og stilren løsning, som giver lys og luft til rummet. Vi tilpasser skydedørens mål, funktionalitet og design, der matcher præcist dine behov og ønsker.  

Manuelle skydedøre

Hos REDTZ fremstiller og monterer vi glasskydedøre på mål tilpasset dit konkrete projekt. Derudover kan du frit vælge mellem diverse glastyper – hvad enten du ønsker en skydedør i materet glas til badeværelset, en kreativ og inspirerende løsning i farvet glas til kontoret eller en eksklusiv skydedør i diamantglas.  

REDTZ er dansk distributør af KLEIN skydedøre i glas.

KLEIN producerer skydedøre og vægsystemer i glas uden rammer, for derved at skabe åbne og dynamiske rum med respekt for det private. KLEIN systemer kan bruges både til erhverv; kontor og produktionslokaler, samt private som opdeling af forskellige rum.

Vi giver dig derfor alle muligheder for at sætte dit personlige præg på skydedørens design, så du får en skydedør præcis efter dine ønsker.

Få den ultimative komfort med en elektrisk glasskydedør med sensor, der gør at skydedøren automatisk åbner sig for brugerne. Skydedøre med automatik er især velegnede til kontorer, forretningslokaler, hoteller m.m. med mange brugere, der passerer med jævn strøm.

Den elektriske glasskydedør er også for dig, der sætter pris på den ekstra luksus og komfort automatikken giver i hjemmet – og ikke mindst ønsker en skydedørsløsning ud over det sædvanlige.   

Tag et kig i galleriet og få inspiration til skydedørens design og dens mange anvendelsesmulighede.

Elektriske skydedøre

Indendørs foldedøre

Mitica-kollektionen fra ADL er kendetegnet ved sin smukke og enkle æstetik, som den slanke aluminiumprofil giver til det mønstrede glas og dørkarmens geometri, der er lavet med 18 mm smalle karmprofiler og 36 mm smalle samlinger mellem dørene.

Takket være den veludviklede konstruktionsteknologi er Mitica-døre tilgængelige med alle typer åbningssystemer.

Glasskydedøre med teleskopåbning hvor glaspanelerne laver en synkroniseret åbning giver mulighed for meget store åbningsfelter helt op til 510 cm og man reducerer pladsen på de parkerede paneler.

Ideel til at adskille køkkener, stuer, soveværelser, kontorer, konferencerum. Et innovativt system, hvor man kan lave synkroniseret åbning af 2, 3 eller 4 døre, samt skabe fri passage uden gulvskinne.

Montage er intuitivt og hurtigt og erfarne montører kan hurtigt installere denne løsning.

  • Profil i sølv og sort anodiseret aluminium. 
  • Glastykkelse 10 mm eller 12 mm.
  • højkvalitets kugleleje til let glidende åbning. 
  • Væg eller loftsmontering.
  • Optionsmulighed for Self-closing.
  • KLEIN® 5 års garanti.  

Teleskop

Mulighederne med en glasskydedør er mange

En glasskydedør er en elegant og stilren løsning, der passer perfekt til moderne arkitektur. En skydedør i glas giver lys og luft til rummet, og samtidig får du en pladsbesparende og bekvem løsning.

Vi tilpasser skydedørens mål, funktionalitet og design, så du får en løsning, der præcist matcher dine behov.

Skydedøren er velegnet både til køkken, badeværelse, kontor, udestue, som rumdeler eller til forretningslokaler, kontorer m.m. Få inspration til de mange formål en glasskydedør kan anvendes til, i billedegallerierne i venstremenuen.   

Skydedørsvarianter:

  • Manuelle skydedøre

  • Elektriske / automatiske skydedøre med sensor

  • Skydedøre med blød soft-stop funktion og let lukkemekanisme

 Alle vores skydedøre fremstilles af CE godkendt sikkerhedsglas iht. bygningsreglementet. 

Kontakt os for en pris på din glasskydedør

Vi er klar med uforpligtende rådgivning og skarpe priser på dine nye skydedøre i glas. Kontakt os med det samme, så finder vi en god løsning sammen.