Glasvægge

Hjem » Glas » Glasvægge

Glasvægge lavet på specialmål

Glasvægge er en enkel og elegant måde at lave en lys og let rum opdeling på. Hos Redtz skræddersyer vi individuelle løsninger præcist tilpasset dit projekt. Du får her alle muligheder for at sætte dit eget præg på glasvæggen, idet du frit kan vælge mellem at indsætte forskellige typer af glasdøre og skydedøre, lavet på specialmål.

Brug vores glasvægge i kontormiljøer hvor der ønskes mindre kontorer, opdelinger eller afskærmning fra øvrigt aktivitet i rummet. Ønsker du glasset folieret med mønstre, grafiske motiver mm. så leverer vi også det. Alt tilpasset dine ønsker til design og funktionalitet.

Se vores tidligere projekter med glasvægge her.

Dekoration

En skillevæg, indgangsparti eller anden glasløsning kan også bruges som led i firmaets branding.

Glas kan dekoreres på utallige måder. Enten med motiver, skrift, firmalogo eller lign., påsættes med folie. Logo eller firmanavn på glasset er en elegant og stilfuld måde at fremhæve sit brand på.

Med lydisolerende glasvægge kan du dele storrumskontoret op uden du fjerner åbenheden i kontoret.

Lydglas

Glasdøre

Vi laver forskellige døre til glasvægge, f.eks. integrete i selve glasvæggen med alukarm og tætningslister omkring, eller med en skydedør i glas.

Behov for lydisolering, store døråbninger eller selvlukkende er kundens valg, vi finder den rigtige løsning.  

Glasvægge med brandkrav op til EI60 og med fugede glassamlinger er nogle af de unikke glasvægge vi kan Vores brandglas består af lamineret glas med klare mellemlag, som udvides og omdannes til en stiv varmeabsorberende brandskærm, når det opvarmes. Glasset fremstår derfor som et almindeligt glas af udseende. Der findes forskellige krav til brandbeskyttelse.

Brandglas

Runde hjørner

Indvendige glasvægge med cylinderbøjet glas kan skabe organiske former og med et 180 graders view omkring hjørner kan man skabe spektakulære løsninger med f.eks lydisoleret sikkerhedsglas, eller med Smartglas som med et tryk få glasset til at blive uigennemsigtigt.

Med en New Yorker Væg, uanset størrelse og antal vinduer, vil du få et fantastisk objekt til indretningen. Udover de åbenlyse fordele hvad angår afskærmning kan New Yorker Væggen også virke som en kontrast til ensfarvede vægge.

En bagspros er det der i New Yorker Glasvæggen indkapsler vinduet, således for- og bagside minder mest muligt om hinanden. Da vi producerer New Yorker Væggen med V- og T-stål bliver glasset indsat fra bagsiden. For du ikke dagligt skal se fugeklatterne ruderne sidder fast med, laves der til hvert hul i væggen en bagspros.

New Yorker

Glasvægge og fuldglasvægge

En glasvæg er en enkel og elegant løsning, der giver en lys og let rumopdeling. Vi skræddersyer en løsning individuelt tilpasset dit konkrete projekt, hvor vi giver dig alle muligheder for at sætte dit eget præg på glasvæggens udformning. Vores glasvægge laves på specialmål, hvor du frit kan vælge imellem et stort udvalg af glastyper, farver, folieret med mønstre, grafiske motiver m.m.  – afhængig af dine ønsker til design og funktionalitet. 

En glasvæg er velegnet til de fleste rum i den private bolig eller i erhvervslokaler, og den kan anvendes til mange formål. F.eks. er en glasvæg en ideel løsning i det åbne kontorlandskab, hvor man ønsker en afskærmning for støj fra maskiner, telefoner og øvrig aktivitet i rummet og samtidig bevare det imødekommende indtryk, det åbne kontorlandskab giver.    

Mulighederne med en glasvæg er mange! Få inspiration hertil ved at tage et kig i vores galleri nederst på siden. 

 

Varianter

  • Fuldglasvægge/helglasvægge
  • Glasvægge som rumdelere
  • Glasvægge med lyddæmpende glas
  • Glasvægge dekoreret med folie

Få dit uforpligtende tilbud her

Der er aldrig langt til et uforpligtende tilbud og professionel rådgivning hos Redtz. Kontakt os her, så vender vi hurtigt tilbage til dig.