Spejle

Hjem » Glas » Spejle

Spejle på specialmål

Spejle fra Redtz fås på mål og i mange varianter. Vi kan levere alle typer spejle og tilpasser dem til dit præcise behov, uanset om du skal bruge det som element i indretningen eller til brug på badeværelse eller i entré.

Vi er lagerførende i de mest almindelige typer, samt i udvalgte italienske spejle med antik og vintage udtryk. Hvad enten du ønsker spejlet sandblæst, med ramme, med LED lys, eller andet, så er vi leveringsdygtige. Vi har eget glassliberi, hvor der tilskærers og bores huller til stikkontakter eller lampeudtag.

Vi handler med Europas bedste fabrikker/leverandører og ønskers der specialløsninger, kan vi hjemtage spejle og beslag hos udvalgte leverandører. Vi har altid et bredt udvalg af beslag og spejlim, så vi kan sikre korrekt montering efter kundens ønske.

Se vores tidligere spejlprojekter her.

Lysspejle

Hvis du har prøvet at kigge dig i spejlet på et badeværelse, hvor belysningen er mangelfuld, så ved du hvor vigtigt og tilfredsstilende det er, at have det helt rigtige lys over vasken.

Få gengivet dit spejlbillede optimalt på dit badeværelse med et spejl med indbygget lys. Alle har brug for et godt spejl, som de kan gøre sig i stand foran, inden de bevæger sig ud af døren. Derfor er et spejl med lys en god løsning for at få spejlet lyst op uden generende skygger.

Det specielle ved badespejlet er at det er fremstillet med 2-lags glas som er lamineret sammen og kanterne er altid slebet.

På denne måde undgår man at der opstår rust i kanterne på bagsiden.

Vi giver 5 års garanti på spejlet.

Badespejle

Sikkerhedsspejle

Sikkerhedsspejle lavet med sikkerhedsfolie på bagsiden, der sørger for at spejlet ikke falder ned af væggen hvis det revner.

Sikkerhedsspejle bruges ofte til fitness lokaler, industri- og panoramaspejle for butikslokaler, samt ridehaller.

Det eksklusive antik spejl kan bruges til dekoration og indretning overalt i private hjem, hoteller og restauranter. Vi har flere forskellige typer som vi tager dem hjem i store tavler og skærer til på mål og sliber kanterne på dem.

Med et antik spejl fra Redtz får du leveret en løsning, der er skræddersyet til netop dine behov – ingen opgave er for avanceret til os.

Antik spejle

Deco spejle

Sandblæsning bruges til dekoration på glas og spejle. Mønster på spejlet er en elegant og stilfuld måde at fremhæve sit spejl eller interiør på.

Vi kan tilbyde at sandblæse dit motiv og montere lys bag spejlet for at skabe en fin effekt til rummet.

 

Farverige spejle er begyndt at vise sig i alle afskygninger i de nordiske hjem. Og det med god grund. De farverige refleksioner kan nemlig pifte enhver indretning op og tilføre masser af personlighed.

Brug et farvet spejl som en del af din billede væg, hæng det i entréen eller på det klassiske, hvide badeværelse, hvor det i den grad vil tilføre noget unikt. 

Farvede spejle

Facetslibning

Facetslebne spejle er en sand klassiker i vores sortiment.

Spejlet har en smuk afslutning, og vi kan lave facetslibningen i størrelse 10-40 mm.

Facetslibning er en gammel tradition, som giver et nostalgisk og tidløst udtryk. 

Spejle på mål

Vi leverer og monterer de fleste typer spejle, hvad enten det skal være et spejl med ramme, LED lys, sandblæsning eller andet. Og vi har et stort udvalg af spejlbeslag, du frit kan vælge mellem.  Vi fremstiller vores spejle på specialmål, så resultatet præcist er tilpasset dine ønsker.

Varianter

  • Forarbejdede spejle med huller 

  • Spejle med slebne facetkanter 

  • Badespejle / vådrumsspejle med dugfri overflade 

  • Spejle med sandblæste motiver eller mønstre   

  • Sikkerhedsspejle 

  • Lysspejle