U-Glas

Hjem » Glas » U-Glas

U-glas til den unikke facade

U-glas giver bygninger et både unikt og anderledes udtryk, samt høj isoleringsevne. Leveres i 1-lags eller 2-lags glassystemer, samt med en termo-belægning, som giver en lav u-værdi. U-glassene kan desuden påføres en lak eller folie for at skabe et udtryk og formspil som især giver arkitekter frit spil til at ”lege” med disse opbygninger i forbindelse med udvikling af en bygning.

U-glas er stort set rengøringsfrit og kræver næsten ingen vedligeholdelse, og holdbarheden er lang, samtidig er det nemt at udskifte et enkelt panel, hvis det skulle gå i stykker. U-glas systemet består af valsede U-profilerede glaspaneler og fås i mange varianter. Klare, materede, og med forskellig struktur. Glaspanelerne kan belægges for at forbedre U-værdien eller for at reducere solvarme. De kan hærdes til personsikkerhedsglas og de kan leveres med forskellige emaljefarver. Endvidere kan vi integrere U-glasset med en isolerende kerne, som giver et translucent og flot hvidt udtryk. Vi kan også fremstille oplukkelige aluvinduer som kan installeres midt i U-glaspanelerne. Med andre ord får I med U-glas et utal af variationsmuligheder og fleksibilitet i jeres byggeri.

Systemet er et CE godkendt system som sammen med de tilhørende aluprofiler er godkendt og testet af Deutsches Institut für Bautechnik.

Se vores referencer på U-glas her.

Trappetårn

Fantastisk flotte lamelformede U-glas med ornamenteret overflade på glasset, kan give et trappetårn en fuldstændig spredning af dagslyset i dagtimerne, og om natten skaber de en blød hvid farvetone, med en lethed, som kommer til udtryk, når glasfacaden er baggrundsbelyst om aftenen.

Med U-glas får I et fantastisk indfald af naturligt lys på en facade. Man kan få klare U-glas, som man kan kigge igennem, eller translucente, hvilket betyder, at de er uigennemsigtige, men at lyset slipper ind. Det giver en fantastisk effekt på en facade.

Facade

Opluk

Oplukkelige vinduer i aluminium kan indbygges med forskellige åbningsmuligheder og evt. styres med motor hvis de sidder højt placeret i glasfacaden.

Automatik i form af regn og vindsensor er også muligt.

Aluvinduer kan indbygges således at den ellers lukkede facade får ”lyshuller” som kan åbnes for dagsventilation.

U-glas er perfekt til beskyttelse mod vind og vejr, det kan give en trappeopgang læ og samtidig en spredning af lyset, både dag og nat.

Vindskærm

Skillevæg

Med U-glas kan du skabe nogle spændende elementer – hvor glasset skaber et godt arkitektonisk virkemiddel, og bevarer det lyse lokale, som rumdelere eller skillevægge.

Lad os høre om dit projekt

Vi er klar til en uforpligtende dialog om dit projekt eller dine ideer. Kontakt os med det samme, så får du en god og professionel proces.