ADL

Æstetisk strenghed, der matcher aluminium og glas

Quadra

Quadra-kollektionen kombinerer teknisk strenghed med minimal æstetik. Dørkarmen, der er kendetegnet ved en firkantet profil (36 mm bred og 38 mm dyb) med en central glasrude, er designet til at opnå store paneler (op til 7 kvm til skydedøre) og skabe egentlige bevægelige vægge.

Mies er et minimalt element, der deler volumener i forskellige rum, der er sammenkoblet på samme tid. Gennemsigtigheden af den kontinuerlige glasvæg giver liv til miljøer, hvor udsyn og lysvej aldrig blokeres.
Det er et fremragende element til både lydisolering og blokering af luftlækagestier. Takket være den brede vifte af finish med aluminiums- og glaselementer tilpasser Mies ethvert miljø ved optimalt at integrere med enhver stil og med alle ADL-døre. Takket være det innovative patenterede afsnit garanterer det en lang række justeringer og er let at installere.

Mies

Mitica

Mitica-kollektionen er kendetegnet ved sin omhyggelige æstetik, givet aluminiumprofilen, der huser den centrale glasrude, og dørkarmens geometri, der er lavet med 18 mm brede stolper og 36 mm brede tværstykker. Takket være den høje konstruktionsteknologi og produktiviteten er Mitica-døre tilgængelige med alle typer åbningssystemer.

Piana-kollektionen er kendetegnet ved en dør med en aluminiumsramme, der er lukket mellem to glasstykker. Effekten opnået med denne type samling giver døren et perfekt flad kasser-lignende udseende, hvilket gør den velegnet til de mest efterspurgte miljøer.

Piana

Line

Line-samlingen er kendetegnet ved en dør med en aluminiumsramme (det samme som Mitica-samlingen) med en central glasrude, hvorpå der påføres aluminiumstværsnit på begge sider. Disse døre, hvor position, retning og tonehøjde kan tilpasses, giver dig mulighed for at skabe tre forskellige æstetiske konfigurationer, der er i stand til at imødekomme forskellige stilistiske og designbehov.

Officina-kollektionen foreslår den umiskendelige æstetik i en industriel stil ved hjælp af aluminiums tværstykker, der påføres ruden i gittermønstre, hvis form kan tilpasses. Officina-kollektionen foreslår den umiskendelige æstetik i en industriel stil ved hjælp af aluminiums tværstykker, der påføres ruden i gittermønstre, hvis form kan tilpasses.

Officina

Style

I Style-kollektionen er den dybe aluminiumsramme (60 mm) og den dobbelte glasplade samlet med en 45 ° samling, hvilket skaber en perfekt forening mellem de to materialer. Denne konstruktionsdetalje giver døren et monolitisk look, der er ideel til et innovativt og usynligt skylleåbningssystem med stor personlighed.