Glazing Vision

Hjem » Leverandører » Glazing Vision

Arkitektoniske tagvinduer

Flushglaze

Flushglaze-systemets skønhed er dens fleksibilitet, for større glasområder kan glaspanelerne kobles sammen ved hjælp af en række forskellige metoder.
Hvis du arbejder med et interval på lidt over en meter, er en simpel silikontætning det eneste krav til at sikre panelerne sammen.
Dette er en god løsning, hvis du ønsker at opretholde det ‘rammeløse’ indvendige udseende af din taglys.

Flushglaze-systemets alsidighed demonstreres perfekt i vores gåtur på specifikationen af taglygter. Disse produkter kan frigøre potentialet i en terrasse eller mørk kælder uden at ofre brugbar plads.

Vores standardglasspecifikation er designet til at modstå regelmæssig fodtrafik i indenlandske applikationer med ensartede belastninger på 1,5 kN / m² og koncentreret belastning på 2,0 kN i henhold til EN 1991-1-1-1: 2002.

Glazing Vision kan også designe og fremstille walk on produkter til andre applikationer såsom offentlige områder, kommercielle eller tunge anvendelser.

Walk On

Sliding Over Fixed

Hvis pladsen på taget er tæt, kan Glazing Vision ‘glide over fast’ taglys være den bedste mulighed.
Denne tagbelysning er normalt opdelt i to sektioner med en glidende rude af glas, der bevæger sig over en fast sektion. Denne konfiguration gør det muligt at transmittere den maksimale mængde lys, mens 50% af det samlede fodaftryk åbnes for ventilation.
Kraft overføres via et dobbeltdrevs tandhjuls- og tandhjulsanlæg med slæbehjul med stor diameter og hårde anodiserede spor for at give jævn bevægelse under bevægelse.
Den glidende over faste har en envejs magnetkobling og indbygget anti-løftemekanisme, så glideafsnittet ikke kan tvinges tilbage.
Vores Qualicoat-godkendte polyesterpulverbelagte ramme leveres dobbeltfarvet som standard og er termisk brudt ved hjælp af 39 mm polyamid termiske brud og lukket celle PIR-isolering.
Forbedret termisk ydeevne kan opnås ved at specificere tredobbelt rude, som nu er en standardmulighed med det nyeste rammedesign.

Skyhatch electric er primært en vedligeholdelsesadgangsenhed, der åbner til maksimalt 80 ° ved fuld bevægelse og kan stoppes når som helst for at fungere som en naturlig ventilations tagbelysning.
Den ekstruderede aluminiumsramme er termisk ødelagt og leveres som standard i dobbeltfarvet Qualicoat-godkendt pulverlak.
Strømforsyning leveres som standard med en ekstern 24V 300W forsyning, og taglygten betjenes af den medfølgende intelligente LED-vægafbryder. Dobbeltløft-tvillingmekanismer giver pålidelig og stabil støtte til lågafsnittet, når det er helt åbent.
Som med alle vores elektronisk styrede taglygter tilbyder Skyhatch fuld forbindelse til regnsensor, termostat og bygningsstyringssystemer og fås med fjernbetjening.

Skyhatch Electric

Skydoor

Skydoor er vores mest populære hængslede tagbelysning og er designet til daglig adgang til dit tagareal, ideel til terrasseområder på flade tage. Betjenes af vores intelligente LED-kontrolafbryder, reagerer enheden på både et tryk og tryk og hold anmodninger.
Skydoor åbner sig for imponerende 87 ° ved fuld vandring ved hjælp af synkroniserede dobbelte aktuatorer, men du kan også stoppe enheden når som helst midtvejs, hvilket betyder, at den også kan bruges som en naturlig ventilations tagbelysning.
Sikkerhedsfunktioner inkluderer nuværende tilsidesættelsessensorer, skridsikker tærskelbane og også et trepunkts gennemstrålingsdetektor-system (til venstre), som registrerer enhver bevægelse under åbningssektionen, når den er i bevægelse, og forhindrer låget i at lukke, indtil kontakten aktiveres igen.
Qualicoat-godkendt polyesterpulverbelagt ramme leveres dobbeltfarvet som standard og er termisk brudt ved hjælp af en kombination af 39 mm polyamidbrud og lukket celle PIR-isolering.

Boksen taglygter er den perfekte løsning, hvis du leder efter nem adgang til din tagterrasse. Betjenes ved tryk på en knap, klatrer brugeren simpelthen op ad trappen, mens taglygten trækker sig tilbage i sin åbne position og derefter går lige ud på terrassen.
Den fritstående Skybox-tagbelysning er skabt med et forbedret rammedesign, der fører til store størrelser uden at gå på kompromis med ydeevnen. Box taglys kan fremstilles i en række forskellige konfigurationer, men vil generelt bestå af en glidende sektion af glas, der bevæger sig over en fast sektion.
Specifikationen af ​​anvendt rude og designens fysiske struktur betyder, at der ikke er noget yderligere krav til rækværk omkring taglygten. Vejret testet af Vinci for at sikre det højeste niveau af sikkerhed, Skybox har gennemgået luftpermeabilitetstest, vandtæthed og modstandsdygtighed over for vindbelastningstest.
Vi fremstiller to standardkonfigurationer, en fritstående skybox, der har ruder på alle sider og en trevægskasse, der er designet til at være indhyllet af selve bygningens vægge på tre sider.

Free Standing

Three Wall Box

Vores konfiguration med tre vægbokse er en af de mest populære og kan tilbyde en næsten problemfri integration i stoffet i din bygning.
Vi har produceret og installeret utallige antal af disse enheder, overvejende i bymiljøer, hvor pladsen er begrænset, og husejere vender sig mod at maksimere deres tagareal.