Klein

Hjem » Leverandører » Klein

Vi leger med bevægelse og lys

Nature

Skydedøre i glas og træ skaber en arkitektonisk løsning, der kombinerer faste og mobile glaspaneler med et naturligt og organisk udtryk. Systemet er alsidigt og fleksibelt. Det giver mulighed for adskillige kombinationer med forskellige glastyper og farver. Systemets funktioner, inklusive højderegulering og aktivering af bremsemekanismen, gør det til et af markedets mest attraktive systemer og samtidig får man et organisk og smukt produkt som kan skydes til side og åbne op for adgang eller lukke af når der er brug for privatliv.

Træprofilerne er lavet af lamineret egetræ særlig Echo Varnish eller Natural Finish.

Vi giver 5 års KLEIN®-garanti og systemet er designoptimeret til, at sikre hurtig montage på byggepladsen.

Rollglass+ fra Klein kombinerer faste og bevægelige glaspaneler. Systemet giver mulighed for at indbygge glasskydedøren i gipslofter så skinner og beslag er usynlige. Designet er alsidigt og variabelt og giver mulighed for forskellige indbygningskombinationer.

Systemet har følgende unikke funktioner: højdejustering, speciel aktivering af bremsemekanisme og anti-afsporingsanordning.

Der er niveaufri passage i døråbningen og dørlukning er lydløs og ubesværet.

Fås i farverne: Sølv-, sort- og bronzeanodiserede aluminiumsprofiler.

Vi giver 5 års KLEIN®-garanti.

Rollglass+

Extendo

Extendo er et skydedørssystem til teleskopiske og synkroniserede glasdøre.

Mulighederne for åbninger er utroligt varierende i dette system, centeråbning med eller uden synkronisering, eller med teleskopåbning i center eller i højre eller venstre side, gør at mulighederne for at imødekomme dine ønsker næsten altid er mulig.

Ideel til partitionering af kontorer, konferencelokaler og private hjem mellem stue og køkken. Dette innovative system kan laves med åbninger på op til 5,10 meter. Synkroniseret åbningssystem med 2, 3 eller 4 døre, samt niveaufri passage uden gulvprofil.

Fås i farverne: Sølv-, sort- og bronzeanodiserede aluminiumsprofiler.

Vi giver 5 års KLEIN®-garanti.

Systemet testet op til 100.000 cyklusser efter EU norman EN1527.

Panoramic fra Klein er et specialudviklet og unikt system, der kombinerer glasvægge enten 1-lags eller 2-lags med glasskydedøre eller svingdøre.

Klein Panoramic findes ikke hos andre leverandører som et 2-lags skydedørssystem, hvor glasdøren skyder ind mellem 2 lag glas.

Dette glasvægssystem er ideelt til kontorer og giver dig mulighed for, at oprette en række glaskontorer eller et centralt mødelokale med glashjørner eller 90 graders samlinger uden synlige profiler.

Akustik og lydtæthed er i fokus med 2-lags løsningen, som udføres med tætningslister der giver privatliv.

Mulighed for at indbygge bundprofilen i gulvet, samt topprofil i gipsloftet.

Vi giver 5 års KLEIN®-garanti.

Systemet er testet med op til 100.000 cyklusser efter EU norman EN1527.

Panoramic

Unikglass

Unikglass er et udenpå-liggende system med et diskret profil der styrer glasskydedøren hen foran døråbningen.

Dette system giver niveaufri adgang mellem rummene, og montage er ekstremt hurtig og kan monteres på væg eller loft.

Særlige funktioner: højdejustering, aktivering af bremsemekanisme og anti-afsporingsanordning.

Skydedørssystemet Rollglass® autoportante er specielt designet til at blive anvendt i vådrum som badeværelser. Systemet har et minimalistisk design og tilbyder en niveaufri passage på gulvet, hvilket er meget praktisk og nemt at rengøre. Clip-fast klembeslag sikrer en hurtig installation uden behov for hulboring i glasset. Rollglass® autoportante er i stand til, at bære tunge glaspaneler på op til 90 kg, og har stop-bremse funktion for optimal lukning. Systemet er blevet testet op til 100.000 cyklusser i henhold til EU standard EN1527, som sikrer et højt kvalitetsniveau.

Autoportante

Front

Glasvægge med trædøre udføres i systemet FRONT, som skaber rum ved at kombinere faste glaspaneler med elegante træskydedøre. Skønheden ved disse to unikke materialer forstærkes af deres harmoniske kontrast og ved at anvende dem i dette system omvendt, således at døren er uigennemsigtig og de store glasflader brydes af den organiske trædør. FRONT-systemet kan indbygges i gipsloft, med en forsænket rammeprofil, der giver en smuk sigtflade hvor topprofilet ikke ses.

FRONT fås i sølv, mat sort og mat mørk bronze finish.