MHB

Verdens slankeste stålrammer

Stålvinduer

Ultratynde stålvinduer er de mest eksklusive, æstetisk tiltalende vinduer til dit projekt. Håndlavet i vores interne faciliteter fra start til slut. Deres robuste, skarpe kanter af stål er unikt holdbare og ultratynde med en 50 mm (1 15⁄16 ”) profil. Vi stræber efter æstetisk perfektion og den højeste sikkerhed i vores produkter. For at sikre, at dine stålvinduer er upåklagelige, overvåger vi omhyggeligt hele vores produktionsproces.

Ultratynde ståldøre er de mest eksklusive, æstetisk tiltalende døre til dit projekt. De er håndlavet i vores interne faciliteter fra start til slut. Deres robuste, skarpe kanter af stål er unikt holdbare og ultratynde med en profil på 50 mm (1 15⁄16 ). Vi stræber efter æstetisk perfektion og den højeste sikkerhed i vores produkter. For at sikre, at dine ståldøre er upåklagelige, overvåger vi nøje vores produktionsmetoder fra start til slut.

Alle vores ståldøre er vejrbestandige op til klasse 6A – 600 Pa i henhold til NEN-EN 12208-standarden. Den termiske isolering af MHB-døre er uden fortilfælde takket være isoleringssystemet i vores SL30-ISO®-profilsystem. Vi inkorporerer mikro-konstruerede, fuldt dobbelte gummipakninger til alle vores døre. Kombineret med brugen af ​​en særlig vådforsegling til ruder, giver dette dig maksimal komfort med mindst mulig vedligeholdelse. Vores døre er afsluttet med en overfladebehandling af Qualisteelcoat, så de holder mere end en levetid.

Ståldøre

Beskyttelse

Glasfald gennem beskyttelsesvægge beregnes og testes også i henhold til brugerdefinerede krav. De er testet i henhold til NEN 6702 og NEN-EN 1990.

Glasvægge, der er modstandsdygtige overfor, bruges til applikationer, hvor store grupper af mennesker kan komme i kontakt med glasvægge. De har en højtryksmodstand. Flugtveje og for eksempel en glasvæg i en koncertsal eller som MHB placeret i atriet på Fontys Sports College. Dette atrium er sportshallen, hvor der spilles boldspil, og folk kan kollidere med væggene i fuld fart under spillet. Der er udført specielle tests, og MHB bestod dem med succes med SL30® glaserede skærme og døre.

Ultratynde pivotdøre og vinduer har ultratynde 50 mm (1 15⁄16 ”) synslinjer, hvilket resulterer i æstetisk tiltalende produkter. Det er også muligt at ændre formen på dit vindue, som du ønsker det, takket være vores innovative profilsystem. Vores pivot-system giver dig mulighed for at vælge din pivot-hængselplacering, så du kan oprette en usædvanligt bred panoramadør eller -vindue med en fuldt tilpasset konfiguration.

Pivot

Foldedøre

Ultratynde foldedøre integrer din indendørs med udendørs. Med en ultra-slank synslinje på kun 42 mm (1 5⁄8 ”) udvider MHB-foldedøre i stål dit hjem eller kontor til udendørs. De kombinerer styrken og fremragende isoleringsegenskaber ved SL30-ISO® termisk brudt stålprofilsystem. De garanterer komfort og en overflod af naturligt lys indeni.

Med århundreders erfaring inden for stålmestring har vi udviklet en unik, skarpkantet solid stålprofil, SL30®. Et slående træk ved dette stålprofilsystem er dets minimalistiske karakter. Dens hidtil usete ydelse kræver kun en bredde på 30 mm (1 3⁄16 ”) og gør den til den smalleste stålprofil på markedet. Arkitekter kan designe sofistikerede, ekstremt stabile glasskærme og døre med forskellige kundespecifikke krav.

SL30

SL30-ISO

Med århundreders erfaring inden for stålmestring har vi udviklet en unik, solid stålprofil. Vores SL30-ISO®-profil kombinerer den enestående styrke af solidt stål med et højteknologisk termisk brud, hvilket resulterer i en ultratynd profil med de skarpeste konturer på markedet. Dens hidtil usete ydeevne kræver kun en bredde på 30 mm (1 3⁄16 ”) og giver arkitekter designfriheden til at skabe revolutionerende vartegn for arkitektonisk opfindsomhed og innovation.

Vores termisk ødelagte SL30-ISO-PLUS-profil har alle de fine kvaliteter i vores SL30-ISO®-profiler i massivt stål – den er ultratynd på 30 mm (1 3⁄16 ”), har de samme ekstraordinære konturer og tilbyder den ultimative designfrihed – men det er ekstra dybt. SL30-ISO-PLUS-profiler letter tredobbelt glas, hvilket resulterer i endnu bedre isolering og mere styrke

SL30-ISO-PLUS

Classic-ISO

Vores Classic-ISO massive stålprofil giver dig mulighed for at udforske et vintage, raffineret look, der ligner det varmvalsede stål, lige benprofiler fra begyndelsen af det 20. århundrede. Klassiske ISO-profiler er ideelle til renoveringsprojekter og kan have både indvendige og udvendige ruder. De opfylder alle nutidens højeste tekniske standarder, mens de respekterer enhver arkitektonisk arv, de måtte pryde.

Vores Classic-ISO-PLUS-profiler i massivt stål er lige benprofiler, der ligesom Classic-ISO-profiler er ideelle til renoveringsprojekter ved at kombinere respekt for arkitektonisk arv og opfylde nutidens højeste tekniske standarder. Classic-ISO-PLUS-profiler er endnu stærkere end Classic-ISO-profiler, fordi de er dybere, hvilket gør dem perfekt egnede til døre og usædvanligt store facader.

Classic-ISO-PLUS