MWE

Håndlavede glashængsler

Miami

Dette imponerende brusersystem er ekstremt stabilt og meget let at installere. MIAMI-systemet er designet til forsænket brusekabine og til installationssituationer, hvor bruserdøren skal være så bred som muligt. Skinnen kan hurtigt og let afkortes for at passe til de maksimale tolerancer, eller hvis der anvendes lejesæt. Standardoverfladen er lavet af børstet 600 grus (dekorativ kvalitet), og der er også mulighed for, at brusersystemet leveres med en delvist poleret eller højpoleret finish overalt.

Glastykkelse: 8-10 mm
Velegnet til hjørnebrusebad
Egnet til forsænket brusebad
Egnet til U-formet brusebad

Med enestående funktionalitet kan CLARO-brusersystemet prale af MWE’s minimalistiske design. Ud over de små dimensioner og letløbende ruller er dørpanelstopperen designet, så hele glassets overflade kan rengøres. Visuelle accenter kan indstilles i bugten, der forbinder nogle ting under planlægningsfasen.

Glas tykkelse: 10 mm
Velegnet til hjørnebrusebad
Egnet til forsænket brusebad
Egnet til U-formet brusebad

Claro

Luna

Det imponerende uhensigtsmæssige og enkle LUNA-brusersystem har en cool elegance. En nøjagtig fræset kant garanterer et udsyn over de håndlavede ruller med et mindre massivt udseende. De aftagelige dørpropper betyder, at dørene kan åbnes og derfor rengøres, uden at glasset overlapper hinanden.

AGITUS L svingdørhængsel, som har været særdeles vellykket i rumskillevægge og som brusebeslag, er specielt tilpasset til brusere: AGITUS M svinghængsel er en mindre modificeret version af AGITUS L og takket være den særligt lille lukning vinkel, er ideel til smalle badeværelser. Alle fastgørelseselementer til massivt metalbeslag til bruserdøre er skjult bag magnetiske hætter.

Det samme gælder justeringsskruerne til neutral position, som også let kan justeres fra den ene side. Det betyder, at det ikke er nødvendigt konstant at skifte side, mens du justerer dem.

AGITUS M repræsenterer også avanceret produktionsteknologi og et sofistikeret design, der færdiggøres manuelt – du kan vælge mellem en blank (600 grit / dekorativ polering) eller en højpoleret overflade.

Agitus

Spirit

Det selvlukkende SPIRIT løftehængsel er en stilfuld allrounder baseret på hvilken MWE har udviklet en hel serie fittings. Deres enkle og elegante udseende vil give et positivt indtryk på enhver form for forbindelse. Magnetiske hætter skjuler diskret skruerne og gør det let at rengøre overfladerne i rustfrit stål.

Glas-til-glas-fastgørelse (90 °)
Glas-til-glas-fastgørelse (180 °)
Væg-til-glas-fastgørelse (90 °)
Dørstop hængsel
Løftehængsel
Enkelt eller dobbeltsidet fastgørelse
Forsænket montering
Modplade

Pico bruserdørbeslag kombinerer et enkelt design med høj funktionalitet. De forsænkede monteringer bagpå gør rengøringen lettere og føjer til det elegante udseende af bruserdørhængslet. Selvfølgelig leverer MWE også en version af dette hængsel tilpasset til en glastilslutning.

Glas-til-glas-fastgørelse (90 °)
Glas-til-glas-befæstelse (180 °)
Væg-til-glas-befæstelse (90 °)
Dørstophængsel
Ensidig fastgørelse
Forsænket montering

Pico

Sirio

Den meget færdige rustfrie stålskinne i det meget store hængsel skjuler alle skruer under magnetiske hætter, der er praktisk talt usynlige. SIRIO’s svingbare hængsels neutrale position kan justeres i små intervaller ligesom Spirit-hængslet. Med en åbningsvinkel på ca. 20 ° lukker døren sig selv.

Glas-til-glas-befæstelse (90 °)
Glas-til-glas-befæstelse (180 °)
Væg-til-glas-befæstelse (90 °)
Svingende hængsel
Enkeltsidet fastgørelsesplade

Vi har arbejdet intenst med tekniske krav og overvejet mange ideer fra vores kunder til at udvikle den nye supportbjælke DU.3355. Resultatet er et solidt slankt produkt med høj fleksibilitet (stangens ydre mål er 18 x 18 mm). Fremstilling af solidt materiale, der er typisk for MWE, gør stangen perfekt stabil. Støttebjælken har teleskopfunktioner i begge ender, hvis skruning er skjult af en magnetisk hætte. Desuden er alle fastspændingsmekanismer drejelige og kan fastgøres i vandrette og lodrette positioner. Det kan være særligt nyttigt til vægmontering i skrå tagområder.

Støttestang