Schüco

Hjem » Leverandører » Schüco

Schüco facadeløsninger

Fra egen produktionshal fremstiller, leverer og monterer Redtz komplette Schüco profilsystemer i aluminium til alle typer facader – både til private, erhvervskunder og offentlige institutioner. Vores brede produktprogram inden for glas- og alufacader omfatter alt fra aluvinduer, døre, indgangspartier, glastage, butiksfacader. Kort sagt, alle tænkelige facadekonstruktioner i glas og aluminium, hvor vi tilpasser funktion og design præcist til dine ønsker. 

 

Som Schüco Premium Partner anvender vi Schüco aluminiumsprofiler, der er kvalitets-testede og CE-mærkede, og vi kan levere et varieret udbud af tilbehør og automatik hertil.

Læs meget mere på: www.schueco.com

Facade

Facaden betyder alt for bygningens arkitektur, da den både skal være et designelement udadtil og indeholde en række funktioner for brugerne indvendigt. Facaden er betydningsfuld for indeklimaet og dagslysindslippet. Lad dig inspirere af et fleksibelt og bredt udvalg af glasfacader for bæredygtigt og funktionelt byggeri.

En hoveddør er meget mere end blot en indgang til boligen. Den giver også et førstehåndsindtryk af ejernes karakter og stil. Schücos hoveddøre kombinerer adskillige tidløse designs med højeste sikkerhed, isoleringsevne, slagregnstæthed og holdbarhed. Materialeegenskaberne og byggedybden giver en stabil og velisoleret konstruktion, som passer godt til alle typer indgangspartier. Der findes både udadgående og indadgående døre, og du kan vælge mellem et bredt udvalg af tilbehør og designgreb.

Hoveddør

Vinduer

At vælge vinduer handler ikke blot om energieffektivitet og pris. Det handler om at vælge et materiale, som passer til både husets karakter og det vedligeholdelsesarbejde, som du ønsker at lægge i det. Valget af vinduer påvirker de næste generationer. Derfor er det vigtigt at gøre sig overvejelser omkring vinduets funktioner og smart tilbehør. Tænk vinduernes placeringer igennem ift. solafskærmning, åbningstyper samt indbrudssikring. Vinduer i aluminium er desuden enormt holdbare, robuste, vedligeholdelsesvenlige og har en lang levetid.

Med Schüco ASE 60 og ASE 80 skydedøre er det er den ultimative luksus at kunne åbne helt op med et enkelt tag. Med skydedøre kan du opleve årstiderne på meget nært hold. Med niveaufri adgang er systemet også velegnet hvor man har brug for at sikre kørestolsbrugere et miljø med respekt for brugervenlighed. Systemet kan fremstilles med meget store glasfelter og med Tiptronic for elektrisk åbningsbetjening.

Skydedøre

Foldedøre

Med Schüco ASS 70 foldedøre får man næsten 100% åbningsmulighed og når dørene er i åbnet tilstand får man masser af lys og luft ind i hjemmet. Da man parkere de foldede fløje i siden, er der mulighed for fri niveaufri gennemgang. Dørene er meget lydsvage ved betjening og kan samtidig udføres i indbrudsklasse RC2.

Vi  fremstiller altid glastage på mål og arkitekten eller kunden bestemmer selv størrelsen på ruderne og antal oplukkelige vinduer man ønsker. Med et glastag får du det ultimative lysindfald i rummet og glastaget kan leveres med oplukkelige vinduer med automatikker for styring af klimakontrol og motorer for røg og brandudluftning.  Med aluminium i kombination med stål kan vi opnå store spændvidder, som kan give maximalt lysindfald, og med Schücos gennemtestede systemkrav kan vi garantere for tæthed over hele tagfladen.  

Vi samarbejder med Schüco og kan derfor tilbyde højeste gennemtestede kvalitet, naturligvis i samspil med den nødvendige sikkerhed for glastage iht. gældende regler jf. bygningsreglementet

Glastage

Glashuse

Orangeri eller udestue eller glashus, vi kalder det lidt forskelligt. Men vores løsninger er altid unikke og tilpasset kundens ønsker. Alukonstruktionerne er færdigbygget på vores fabrik, og glasset isættes på stedet. Redtz glashuse er altid skræddersyet og er derfor specielt og yderst personligt. Vi samarbejder med arkitekter og entreprenører og vi bruger gerne vores know-how til at tage et tidligt arkitekten, da vores erfaring betyder at vi gerne vil tidligt ind i sagen og have mulighed for at drøfte løsninger. Enhver finish er mulig. Du vil opleve store fordelene ved aluminium og resultatet er holdbart og nemt at vedligeholde.

Hybridfacader er en mellemting mellem en standard ”stick-facader” hvor aluprofilerne samles og hvor glasset isættes på byggepladsen Og den mere komplicerede løsning med elementfacader hvor glasset isættes det specialdesignede facadeelement på fabrikken. Fordelen med hybridfacaden er at det er mere standardiseret og let kan tilpasses forskellige løsninger, men samtidig opnå hurtig montage og lukning af bygningen uden at det koster ekstra. Oplukkelige elementer, samt døre kan integreres i løsningen og fordi vi kan arbejde indendørs under fremstillingsprocessen, har vi styr på kvaliteten og er tæt på i udførelsen.

Hybrid

Brand

Vi fremstiller alupartier som er klassiificeret til at kunne klare brandkrav op til EI60 og specielt løsninger vi der er krav til sammenbygning i forbindelse med vinkelsmitte kan vi levere løsninger som optimeres i samlinger med vores godkendte brandpartier udvilklet af Schüco. CE mærkning er standard og både glas og aluminium er testet til at blive anvendt som en samlet og godkendt enhed.

Overflader