Sky-Frame

Hjem » Leverandører » Sky-Frame

Panorama skydedøre

Lys, luft og luksus. Redtz er dansk distributør af Sky-Frame panorama skydedøre, som giver en enestående mulighed for masser af lys og luft i rummet og ekstraordinær arkitektur. Sky-Frame kan integreres i vægge, gulv og loft, og skydedørene åbner rummene op og inviterer naturen indenfor. Netop den flydende fusion mellem inde- og ude giver følelsen af at være ét med naturen. Designet er genialt, og teknologien er 100 procent Schweizisk. Det vil sige præcist ingeniørarbejde og en stræben efter det perfekte vindue.

 

Fordele ved Sky-Frame

  • Tids- og rammeløst design
  • Niveaufri udgang til bygningen
  • Minimalistisk arkitektur
  • Gulv til loft skydedørssystem
  • Åbner rummene op og lukker dagslyset ind på en naturlig måde
  • Støjreducerende
  • Ekstrem høj kvalitet
  • Reducerer behov for vedligehold og rengøring

Redtz er en sikker og professionel rådgivnings- og samarbejdspartner, der tager sig af hele processen i forbindelse med et projekt. Vores dygtige projektledere sikrer, at projektet forløber i overensstemmelse med dine forventninger. Vi sammensætter den rigtige løsning i samarbejde med dig og leverer og monterer til tiden fra egen produktionshal.

Læs meget mere på: www.sky-frame.com

Kataloger

Klik på billederne for at downloade Sky-Frames kataloger

Sky-Frame – Muligheder

Classic

Arkitekt: Bembé und Dellinger Architekten / Fotograf: Brigida Gonzalez

Navnet ”Classic” fremkalder ikke kun det rettidige vinduessystems tidløse appel, men fremhæver også dets historiske betydning som det første Sky-Frame system nogensinde.

Skydedørene består af med glaspaneler med lodrette ultra slanke aluminiumsprofiler med glasfiberforstærket plast (GRP). Monteret i strømlinede aluminiumsrammer monteret i plan med gulv og loft, hvor hver enhed bevæger sig let og flydende, når den betjenes.

Systemets dræning er placeret skjult enten via forsænket drænrende eller installeres under den hævede udendørs gulvbelægning.

Sky-Frame Plain er en skjult, niveaufri overgang mellem inde og ude, der er helt flugter med gulvet. Skydedøren føres henover en åbning i gulvet med en bredde på kun 10 mm.

Området mellem de smalle åbne spor er dækket af samme gulvmateriale som indvendigt, hvilket forbedrer en jævn overgang mellem indendørs og udendørs.

Når skydedørene er åbne, skaber denne overgang en visuel og fantastisk effekt.

Plain

Sky-Frame – Rammeløse skydedøre

Arc

Arkitekt: Loek Stijnen, Lab 32 Architecten (www.lab32architecten.nl)  / Fotograf: René de Wit

Arc-systemet tilbyder svævende glaspaneler til at skabe buede glasfronter, der giver organiske, glatte konturer til et bygningen. De buede glasenheder har meget lette betjeningsegenskaber og kan udstyres med et automatisk el-drevet motor, som indeholder alle Sky-Frames høje krav og standarder.

Det strømlinede Arc-system en arkitektonisk perle, der kan inspirere arkitekter og bygherrer med uendelige designmuligheder.

Sky-Frame Slope-systemet er svævende lette skydevinduer der enten kan strække sig ind i rummet eller projicere udad fra facaden i en vinkel på op til 20°. Systemet opfylder alle Sky-Frames høje krav og standarder, mens det genererer en visuel rumlig geometri.

Vinduessystemet er i stand til at optage alle lodrette og vandrette kræfter, hvorved der opnås overlegen bevægelsespræstation. Uanset vinduesretningen opfylder dræningssystemet alle krav til regnmodstand.

Slope

Pivot

Med let berøring af pivot-døren åbnes den let op og selv i store formater er den ganske let at håndtere på grund af den specielt udviklede akse døren drejer omkring sig.

Pivotdøren leveres som standard op til 4,5 meters højde og med multipunkts låsesystem har du god sikkerhed til dit hjem.

Systemet kan også leveres med et elektromekanisk låsesystem. Integration med Sky-Frames andre dør og vinduesløsninger er ganske simpel.

Sky-Frame – Funktioner

Når insekt nettet ikke er i brug, trækkes det rammeløse, plisserede insekt net helt tilbage ude af syne i rammen.

Nettene er lavet af Vectran fiber og den integrerede systemsektion garanterer maksimal stabilitet og vejrbestandighed.

Fly insekt net kan dække åbninger op til 1 m bredde.

Fly

Insekt net

Arkitekt: tec Architecture / Fotograf: Bruno Helbling

Drive

Elektrisk drev

Sky-Frame Drives elektriske drev muliggør enkel og praktisk talt støjfri betjening af op til 6 (3+3) glidende paneler med et tryk på en knap. Drevet er skjult i loftsektionen og lader vinduespanelerne bevæge sig automatisk.

Den nye Sky-Frame Touch-kontrolknap er en bekvem måde at åbne og lukke skydevinduer ved hjælp af det elektriske SI-1000-drev.

Hele systemer kan elegant åbnes, lukkes eller stoppes når som helst lige ved vinduet ved at trykke let på vippekontakten, som diskret er integreret i låsehåndtaget.

Takket være den klæbende binding mellem isoleringsglassamling og GRP-sektioner og multipunkts låse systemet tilbyder selv standard Sky-Frame modellen enestående indbrudsmodstand.

Forskellige ekstra komponenter kan monteres på sikkerhedsglas skydevinduerne for at opfylde særlige krav til indbrudssikre vinduer.

Guard

Arkitekt: Biehler Weith Associated, www.biehler-weith.de

Fotograf: Brigida Gonzalez, www.brigidagonzalez.de