Ståldøre

Hjem » Stål » Ståldøre

Ståldøre præcist til dit behov

Vi leverer døre som er lavet med håndsvejste karm og rammeprofiler, hvor alt er målrettet efter kundens ønsker. Profilerne kan være ned til 30 mms bredde med en termisk brudt stålprofil.

I forhold til standard aluminiumsprofiler er stålprofiler både slankere og stærkere, og kuldebroen er udført af forstærket glasfiber hvilket gør, at ståldøre og stålvinduer kan opnå U-værdier ned til 0,7 W/m2K med 3-lags energiruder.

Døre med stålprofiler egner sig glimrende til renovering af bl.a. ældre bevaringsværdige bygninger og er også nyttig til projekter, hvor klassisk industrielt design med smalle dørprofiler ønskes som f.eks. til ældre funkisvillaer eller andre ældre bygninger som staldbygninger, kirker eller bindingsværkshuse der skal restaureres.

Vi kan efterligne de fleste ældre jerndøre og samtidig opnå at lave u-værdikrav, samt bibeholde udtrykket med forskellige typer af greb og hængsler.

Profilerne kan leveres både med glaslister eller klargjort til spartelmasse, samt med gennemgående og limede sprosser.

MHB´s system er termisk isolerede stålprofiler har modtaget certificering på forventet levetid på “mere end 100 år” i henhold til ISO 15686-2.

Fransk dør

MHB’s flydende låsehusdøre kombinerer maksimal sikkerhed med bemærkelsesværdig æstetisk skønhed. Ultratynd 30 mm (1 3⁄16 ”) synslinjer og smukt skjulte låsekasser sikrer en overflod af naturligt lys indeni.

Vores ekstraordinære flydende låsekassedør finder sin oprindelse i et århundreder gammelt design af en schweizisk smed. Dens elegance stammer fra kombinationen af ​​låsekasse placering og vores ultratynde SL30-ISO® profilsystem.

Den unikke konstruktion kræver, at vores dygtige håndværkere skærer glasset ved hjælp af avancerede laserskæringsteknikker og placerer det omhyggeligt omkring låsekassen.

MHBs låsdæksler giver dig mulighed for at komme med en modernistisk arkitektonisk erklæring. Disse ikoniske, robuste døre kombinerer styrken i vores stål med vores berømte ultratynde SL30-ISO®-profilsystem.

Denne vidunderligt udtryksfulde dørtype er håndlavet af vores håndværkere for at garantere den højeste kvalitet og opmærksomhed på detaljer.

Dør med lås

Hybriddør

Leder du efter en hybriddør? MHBs delvise låsehoveddør er den ideelle hybridløsning til dit projekt. Inspireret af vores fulde sortiment af dørdesign bragte vi alle deres styrker ind i en dør.

Den delvise låsedør kan skræddersys på baggrund af dine krav og giver dig mulighed for at opleve ekstraordinær frihed, samtidig med at du garanterer vores berømte ultratynde synslinjer, fremragende isolering og optimal sikkerhed.

Hvis du ønsker hurtig og nem adgang til dine indendørs og udendørs boligarealer, er MHBs franske døre den ultratynde løsning.

Vores eksklusive MHB WML-låsesystem garanterer sikker låsning. Dette flerpunkts låsesystem er designet til at passe til de ultratynde profiler på vores franske døre.

De fremragende isoleringsegenskaber ved vores franske døre maksimerer din komfort og dit udsyn.

WML låsesystem

Flerpunkts låsesystem

MHBs låsedør kombinerer vores særprægede ultratynde design og et flerpunkts låsesystem.

Vores håndværkere blev udfordret til at konstruere en dør med et æstetisk design og et højteknologisk multipoint-låsesystem for maksimal komfort og sikkerhed. Disse døre er også velegnede til paniklåse. Deres SL30-ISO®-profiler gør dem fuldt vejrbestandige.

Skal du bruge ståldøre?

Vi er klar med uforpligtende rådgivning og et skarpt tilbud på dine nye ståldøre. Kontakt os med det samme, så finder vi en skræddersyet løsning til dig.