Stålfoldedør

Hjem » Stål » Stålfoldedør

Skræddersyede stålfoldedøre

Stålfoldedør med en ultra slank sigtlinje på kun 42 mm opnår man et helt unikt udtryk på grund af styrken i stålet. SL30-ISO®-profilsystem er et termisk brudt stålprofilsystem som i forhold til aluminium og træ har de smalleste og slankeste løsninger der findes på markedet.

Du bestemmer selv, hvilke åbningsretninger din stålfoldedør skal have, og hvor den skal “parkeres”. Vil du have den til at åbne mod den ene side, begge sider eller asymmetrisk?

Det innovative SL30-ISO®-profilsystem og kraften i stål giver os mulighed for at fremstille usædvanligt store foldedøre. Dimensionerne på ethvert standardpanel kan være op til 3 gange 1 meter. Foldedørene kan udføres med forskellige låse og grebs-kombinationer og overfladebehandlinger samt farvervalg er muligt i mange variationer.

MHB´s system er termisk isolerede stålprofiler har modtaget certificering på forventet levetid på “mere end 100 år” i henhold til ISO 15686-2.

Helt lukket

Delvis åben

Helt åben

Få prisen på dine nye stålfoldedøre

Kontakt os med det samme for en uforpligtende dialog om dit projekt. Vi står klar med professionel rådgivning, gratis opmåling og et godt uforpligtende tilbud.