Stålvinduer

Hjem » Stål » Stålvinduer

Stålvinduer til lige dit mål

Stålvinduer som er lavet med hånd svejsede karme og rammeprofiler, hvor alt er målrettet efter kundens ønsker. Profilerne kan være ned til 30 mms bredde med en termisk brudt stålprofil.

I forhold til standard aluminiumsprofiler, er stålprofiler både slankere og stærkere. Kuldebroen er udført af forstærket glasfiber hvilket gør, at stålvinduer og ståldøre, kan opnå U-værdier ned til 0,7 W/m2K med 3-lags energiruder.

Vinduer med stålprofiler egner sig glimrende til renovering af bl.a. ældre bevaringsværdige bygninger. Nyttig til projekter, hvor klassisk industrielt design med smalle dør profiler ønskes. F.eks. til ældre funkisvillaer eller andre ældre bygninger. Staldbygninger, kirker eller bindingsværkshuse der skal restaureres.

Vi kan efterligne de fleste ældre jernvinduer og samtidig opnå at lave u-værdikrav, samt bibeholde udtrykket med forskellige typer af greb og hængsler.

Profilerne kan leveres både med glaslister eller klargjort til spartelmasse, samt med gennemgående og limede sprosser.

MHB´s system er termisk isolerede stålprofiler har modtaget certificering på forventet levetid på “mere end 100 år” i henhold til ISO 15686-2.

Stålvinduer på specialmål? Intet problem

Uanset målene på dine nye stålvinduer, så er vi klar til at lave dem. Kontakt os med det samme for god rådgivning og et uforpligtende tilbud.