Broen shoppingcenter

Hjem » Projekter » Broen shoppingcenter

Broen citycenteret der elegant binder to bydele sammen, der før var adskilte af jernbanen, således at der opstår nye forbindelsesmæssige og arkitektoniske sammenhænge, er en dynamo for handel og kultur. Facaden skelnes rent mellem oppe og nede, den øvre del er udført med glasbeklædning monteret med et nyudviklet montagesystem fremstillet til opgaven og den nedre del med almindelige stickfacader i 13 meters højde.

Parkering er anlagt på taget, hvor der er udført glasbeklædning af taghuse med digitalprintet glas med grønne motiver, der afspejler Esbjergs historie omkring fiskeri, offshore og vikingetiden, kunstnerisk udført af Christella Bamford.

Glasbeklædningen med effektlys på facaderne er udført i 6 mm hærdet heatsoak-testet glas med silktetrykt matteret overflade. Beklædningen er hvid silketryk med forskellig farvetæthed for at farven kunne matche arkitektens ønsker.

Tagparkering med grønne elementer og ruminddelinger med silketrykt glas, med frodige og berigende grønne digitalprintede glas, giver rumskabende elementer i parkeringsområdet.

Redtz har fremstillet og leveret:
Atrium glastage
Karruseldøre til indgange
Parkeringselementer i glas
Alufacader
Glasbeklædning

Arkitekt: Norconsult arkitekter
Andre projekter: Glastag

Skal vi hjælpe med dit projekt?