Havnegade

Hjem » Projekter » Havnegade

I Odense ligger denne historiske erhvervsejendom med en unik beliggenhed på Havnegade med udsigt udover Odenses attraktive havneområde.

Ejendommen har en spændende historie, og betragtes som en af Danmarks bedst bevarede bygninger beliggende i havnemiljø fra industrialiseringsperioden. Bygningen har tidligere været anvendt som havnemølle, og man har i renoveringen og moderniseringen pustet nyt liv i den gamle møllebygning samtidig med, at man har bibeholdt flere gamle detaljer som udstråler en sjæl og stemning, som man ikke finder i nybyggede erhvervsejendomme, der bevidner om ejendommen og dens tidligere anvendelse.

Ejendommen har et fantastisk lysindfald samt en eksklusiv udsigt, der giver ejendommen et kæmpe potentiale som kontorejendom.

I dag ejes ejendommen af Ejendomsselskabet Olav de Linde, der siden overtagelsen i 2018 har investeret i en gennemgribende renovering af den historiske bygning. 

I renoveringen er der blevet anvendt Schücos Danish Panoramic Window (DPW), som er et moderne vindue velegnet til nybyg samt renoveringsprojekter. Danish Panoramic Window er et nyt vinduessystem i aluminium, der er udviklet af Schüco Danmark. Vinduet har markedets smalleste profiler og maksimerer transparensen og sikrer maksimalt lys- og energiindfald. Profilsystemet er skræddersyet til klassiske bygninger i den danske kulturarv og den skandinaviske arkitektur, samtidig med at det har moderne egenskaber og giver et minimalistisk udtryk.

Vinduerne i dampmøllen er udført i system AWS 70 WF HI optiske sprosser og dreje/kip opluk indadgående. Døre er udført i system Schüco ADS75 HI. Udført med 3-lags energiglas med en værdi på Ug=0,6.

Projektinfo:
Bygherre: Ejendomsselskabet Olav de Linde
Foto:
Kirstine Mengel
Schüco-system: DPW, FWS 50HI, AWS 70 BS HI, AWS 70 WF HI

Skal vi hjælpe med dit projekt?