Skydedøre

Hjem » Facade » Skydedøre

Skydedøre og foldedøre

Skydedøre i glas og aluminium er et af vores mest innovative produkter, og vi har mange års erfaring med installation og rådgivning på dette område. Vores glasskydedørssystemer bliver udviklet af nogle af Europas førende producenter, som Schüco og Sky-Frame og Redtz projekterer og fabrikerer herefter løsningerne, så de tilpasses arkitektens eller kundens krav og ønsker. 

Smalle højisolerende aluprofiler på ned til 20 mm i sigtbredde gør, at vi kan levere de slankeste løsninger på markedet. Samtidig kan vi sikre meget lave u-værdier, så vi kan opnå store glasfelter til skydedøre og bygge dem ind i bygninger med fokus på høj kvalitet og æstetik. Hos Redtz får du altid en erfaren projektleder med på sidelinjen, som både planlægger og sikrer det gode samarbejde med fagentreprenører og arkitekten.

Se referencer her.

Schüco

Foldedøre

Med Schüco ASS 70 foldedøre får man næsten 100% åbningsmulighed og når dørene er i åbnet tilstand får man masser af lys og luft ind i hjemmet. Da man parkere de foldede fløje i siden, er der mulighed for fri niveaufri gennemgang. Dørene er meget lydsvage ved betjening og kan samtidig udføres i indbrudsklasse RC2.

Med Schüco ASE 60 og ASE 80 skydedøre er det er den ultimative luksus at kunne åbne helt op med et enkelt tag. Med skydedøre kan du opleve årstiderne på meget nært hold. Med niveaufri adgang er systemet også velegnet hvor man har brug for at sikre kørestolsbrugere et miljø med respekt for brugervenlighed. Systemet kan fremstilles med meget store glasfelter og med Tiptronic for elektrisk åbningsbetjening.

 

Schüco

Skydedøre

Sky-Frame Plain

Sky-Frame Plain skydedør, er en skjult, niveaufri overgang mellem inde og ude, der er helt flugter med gulvet.

Skydedøren føres henover en åbning i gulvet med en bredde på kun 10 mm. Området mellem de smalle åbne spor er dækket af samme gulvmateriale som indvendigt, hvilket forbedrer en jævn overgang mellem indendørs og udendørs. Når skydedørene er åbne, skaber denne overgang en visuel og fantastisk effekt.

Navnet ”Classic” fremkalder ikke kun det rettidige vinduessystems tidløse appel, men fremhæver også dets historiske betydning som det første Sky-Frame system nogensinde.

Skydedørene består af med glaspaneler med lodrette ultra slanke aluminiumsprofiler med glasfiberforstærket plast (GRP). Monteret i strømlinede aluminiumsrammer monteret i plan med gulv og loft, hvor hver enhed bevæger sig let og flydende, når den betjenes. Systemets dræning er placeret skjult enten via forsænket drænrende eller installeres under den hævede udendørs gulvbelægning.

Sky-Frame Classic

Sky-Frame ARC

Arc-systemet tilbyder svævende glaspaneler til at skabe buede glasfronter, der giver organiske, glatte konturer til et bygningen.

De buede glasenheder har meget lette betjeningsegenskaber og kan udstyres med et automatisk el-drevet motor, som indeholder alle Sky-Frames høje krav og standarder. Det strømlinede Arc-system en arkitektonisk perle, der kan inspirere arkitekter og bygherrer med uendelige designmuligheder.

Sky-Frame Slope-systemet er svævende lette skydevinduer der enten kan strække sig ind i rummet eller projicere udad fra facaden i en vinkel på op til 20 °. Systemet opfylder alle Sky-Frames høje krav og standarder, mens det genererer en visuel rumlig geometri.

Vinduessystemet er i stand til at optage alle lodrette og vandrette kræfter, hvorved der opnås overlegen bevægelsespræstation. Uanset vinduesretningen opfylder dræningssystemet alle krav til regnmodstand.

Sky-Frame Slope

Alu skydedøre og foldedøre  

– manuelle og automatiske/elektriske

Få masser af lys og luft ind i rummet og spar plads med en alu skyde- eller foldedør. Vi tilbyder et varieret udvalg og tilpasser skydedørens mål, farve og funktion efter dine ønsker – hvad enten skydedøren skal være manuel eller med automatik. Du får derfor en skydedørsløsning individuelt tilpasset dit projekt.   

Mange anvendelsesmuligheder

Mulighederne med en alu skydedør eller foldedør er mange, den kan både bruges indvendigt som skillevæg, fx. i kontormiljøer, eller udvendigt. Skydedøren kan med fordel anvendes som terrassedør, for at lukke den overdækkede terrasse og hermed skabe et ekstra rum i form af en udestue.  Den er også ideel til at integrere stuen med terrassen. 

Mange forretninger vælger at bruge en elektrisk skydedør i indgangspartiet, som automatisk åbner når kunder nærmer sig indgangen. Det skaber en lettere passage for kunder og hermed en rarere kundeoplevelse.  Den elektriske skydedør er velegnet alle steder med mange brugere, der passerer med jævn strøm; udover forretninger kan det f.eks. være hoteller, kontorlokaler, indkøbscentre m.m.  

 

Mulige funktioner i vores skydedøre

  • Skydedørene fås med meget lave u-værdier og har hermed ultimativ isoleringsevne, der forlænger sommeren og forkorter vinteren. De er derfor ideelle i udestuer og vinterhaver
  • Solafskærmning
  • Automatik   
  • Diverse sikkerhedsklasser: Brandsikring, skudhæmning, sikring mod indbrud og hærværk    

Få tilbud på skydedøre her

Vi står klar til at hjælpe dig med dine nye skyde- og foldedøre. Kontakt os med det samme, så får vi en god dialog med en skarp pris til følge.